Hogyan indítsd el sikeresen a segítő vagy szolgáltatás alapú vállalkozásodat felesleges kerülőutak nélkül akár főállás vagy kisgyerekek mellett is?

Tarts velem az interaktív előadáson és megmutatom, hogyan tudsz akár család és munka mellett is sikeres vállalkozást indítani!  

Amiről az előadáson szó lesz: 

👉 Mire figyelj, ha vállalkozás indítását tervezed?

👉

 Mi az a 3 nélkülözhetetlen dolog, ami szükséges ahhoz, hogy  a jó alapokat tedd le már az induláskor

👉 5 hiba, amit semmiképpen ne kövess el kezdő vállalkozóként!

👉  Megmutatom, hogyan küzdhetsz meg a kezdeti bizonytalanságokkal. 

👉 Esettanulmányok – sikeres női vállalkozónők konkrét példái 

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

 
Ha az előadás után még maradt kérdésed, vagy nem tudod, hogy lehet az előadáson hallott lehetőségeket átültetni a te vállalkozásodba, akkor kérdezz tőlem bátran, akár többször is!

Neked szól az előadás...

➡️ segítő szakemberként, vagy szolgáltató válalkozóként indítod a vállalkozásodat

➡️ha elvégezted vagy folyamatban van a képzésed és érdekel, hogyan lehet erre vállalkozást alapítani 

➡️ gyermekével otthon lévő édesanya vagy és azt tervezed, hogy talán nem mész vissza az eredeti munkahelyedre 

➡️ eleged van a munkahelyedből, az alkalmazotti létből és szeretnél egy üzleti ötletedre vállalkozást alapítani 

Nem neked szól az előadás...

➡️ webshopot szeretnél vagy MLM-es vállalkozást indítanál – ezekben nem tudok segíteni, mert nem ezzel foglalkozom

➡️ha már működik a vállalkozásod, mivel ez egy alapozó előadás lesz a kezdeti lépésekkel 

➡️ még semmilyen üzleti ötleted nincs, hogy mivel foglalkoznál a vállalkozásodban 

➡️ semennyi időd és pénzed nincs most, hogy egy vállalkozást elindíts 

 

Miért bízhatsz meg bennem?

 

Dr. Domokos Kata női üzleti coach és vállalkozásfejlesztési mentor vagyok. 

➡️ 8+ év tapasztalatom van gyakorló coachként (life, business, karrier, executive területen) 

➡️ 6+ év üzleti mentoring tapasztalatot szereztem segítő foglalkozású szakemberekkel 

➡️ több, mint 900 elégedett ügyfelem van (egyéni folyamatok, online kurzusok, előfizetéses klub, workshopok, csoportos coaching) 

➡️ pályaelhagyó jogászként, 3 kisgyermek mellett építettem fel a vállalkozásomat.

Amikor elvégeztem az első coach képzésemet, körülnéztem és én is azon tűnődtem, merre induljak, hogyan szerezzem meg az első fizetős ügyfeleimet. A képzésen nem kaptunk ehhez segítséget, hoygan indítsunk vállalkozást a megszerzett szaktudással. 

Sokan tanácsolták, hogy a kapcsolati hálómat használva kezdjek bele, de nem akartam letámadni az ismerőseimet azzal, hogy ajánlgassanak az ismerőseiknek. Készíttettem névjegykártyát, néha osztogattam is, nos ettől sem indult a biznisz…

Találtam ehelyett azonban egy olyan utat és módszert, amivel nem kell állandóan nyomulom és ügyfelekre vadásznom, mégis növekvő és profitábilis vállalkozást építettem fel . 

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan csináltam, és hogyan indíthatod el te is a gyakorlatban is jól működő üzleti stratégiával a vállakozásodat,  akkor tarts velem az előadáson és megmutatom! 

Ahol már találkozhattunk:

hogyan kerülj be a médiábaÜgyfeleim mondták: 
Kata nagyon összeszedett, rendezett és célirányos. Ez az, amit nekem is át tudott adni. Rendszert vittünk a mindennapjaimba és a businessbe is. Ami nekem a legjobban bejött, hogy Kata figyelembe vett engem is mint ‘a céget működtető embert’. A cég működése lett az én igényeimhez igazítva, rám szabva és nem fordítva.”
Krémer Sára
Pelenkátlanodj.hu
 
 
“Kata végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat.”
Gyalog Hortenzia
Lélek-tudatos anyák mentora
“Nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, de az elején elsősorban abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést. “
Guidi-Farkas Lilla
BabyforYou
“Katának egy coach klubon tartott előadását hallottam először, ami nagyon tetszett és megfogott, hogy mennyire tudatosan felépítette a rendszerét. Így egyből ő jutott eszembe és hozzá fordultam, amikor online marketinggel kapcsolatos kérdéseim akadtak.”
Beke Éva
Menta Life coaching
 
“Bizonytalan vállalkozási ötleteimmel fordultam Katához. Mivel két teljesen különböző elképzelésem volt, így megvizsgáltuk közösen, hogy melyik ötletem életképesebb. Átgondoltuk, hogy milyen kezdeti beruházást kívánnak a projektek, mennyi idő alatt indíthatók el, mikorra és mekkora profitot hozhatnak. Végül sikerült az egyik elképzeléseimet kiválasztanom, amin el is kezdtünk dolgozni.. “
Csergőffy Noémi
Nojaerobic
“Személyre szabott, kidolgozott menetrendet, a mindennapokban alkalmazható stratégiai módszereket kaptam. Kitértünk olyan területekre is, amik a felmerülő félelmeim és gátjaim feloldásában is segítségemre lehetnek. Rendkívül hasznosnak találtam a programot..”
Imre-Szabó Kata
Extrairoda.hu
“Komplex segítséget kaptam ahhoz, hogy újonnan induló vállalkozásomhoz megteremtsem azt a biztos alapot, amire szükségem van. Számomra a leghasznosabb, hogy elkezdtem a vásárlóim/klienseim szemén keresztül nézni a vállalkozásomat és így könnyebben veszem az akadályokat, mert belegondolok, hogy kik lennének azok, akik megkeresnek engem, és hogy nekik mire lehet majd szükségük.”
Kármán Edit
E-Co Solutions
“Nem gondoltam magamról, hogy vállalkozó típus lennék, de Kata programja arra mutatott rá, hogy mindenki lehet az, csak meg kell találnia a saját útját, módszerét. Rengeteg hasznos és praktikus tanácsot, ötletet, támogatást kaptunk Katától, és talán az tetszett a legjobban, hogy a számomra távolinak, idegennek gondolt vállalkozói létet elérhető közelségbe hozta. Valamint az is nagyon tetszik, hogy hiába ért véget a program, Kata nem engedi el a kezünket, továbbra is ott van a háttérben segítőként, ha szükség van rá.”
Stáhly Nikolett
induló vállalkozó
“Rendszerszemléletben, látásmódban fejlődtem leginkább, jobban látom a saját utam lehetőségeit vállalkozóként és így céltudatosabban is tudok haladni tovább. Köszönöm a sok tudást, tapasztalatot, amit őszintén megosztottál velünk Kata, sokat segítettél ezzel, hogy reálisabb képet kapjak a coach-ság útjáról egy online praxissal.”
Kiglics-Kurbel Andrea
KKA Coaching
 
 
“Elsősorban a vállalkozói szemléletem változott. Sokat segített, hogy mankót kaptam ahhoz, hogyan határozzam meg a lehető legpontosabban, hogy kikkel szeretnék foglalkozni, és hogy pontosan milyen irányba szeretnék majd haladni. Rengeteget tanultam a portfólió összeállításáról, ami frissen induló vállalkozóként komoly fejtörést okozott. Az egész program nagyon hasznos volt, mindenből tanultam, sok új dolgot ismertem meg.”
Markó Júlia
Életmesék Coaching
 
 
Adott egy szemléletmódot és hozzá teljesen gyakorlatias megvalósítási ötleteket, lépésről lépésre követhető itinert. Emellett nagyon hasznos volt a közösség támogató ereje és Kata segítőkészsége minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban..”
Gaschler-Gyeviki Nóra
Benned a létra
 
 
 
Várlak szeretettel az előadáson!

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ                            ÁSZF