ÉPÍTS TE IS VIRÁGZÓ COACHING PRAXIST!

KÉSZÍTS ELŐ PAPÍRT, TOLLAT ÉS VÁGJUNK BELE! 

A videót megnézheted itt is és elküldtem neked a megadott e-mail címedre, hgy később is vissza tudd nézni! 

ÜGYFELEIM MONDTÁK...

A mentoring program során három alkalommal egy órát volt szerencsém Katával együtt dolgozni. Végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat.

Olyan szempontokra hívta fel a figyelmem, amikre nagy valószínűséggel magamtól nem jöttem volna rá és nem utolsó sorban technikai dolgokban is a segítségemre volt. A három alkalom között is mindvégig segített, ahogy ideje engedte messengeren, ha kérdésem akadt.

A mentoring alatt az önbizalmam is nőtt és bátrabb is lettem, úgy érzem. A program végeztével kaptam egy összesítő anyagot, ami szamár vezetőként is tökéletesen alkalmazható a továbbiakban. Az anyagban minden fontos lépés és szempont benne van, amire a három konzultáció alatt rájöttünk, hogy nálam ezekre kell figyelni, van benne olyan rész, ahol beállítjuk a fókuszt és a tervezés lépései is megvannak. Nagyon hasznos lesz a későbbieken. Köszönök mindent Kata! Öröm volt veled együtt dolgozni"

Gyalog Hortenzia
szülő-gyerek coach
Ami nekem nagyon segített, hogy határozottságod és a szakmai múltad egy erős bizalmi kisugárzást ad, ami megalapozta az együttműködésünket. Mivel nekem még kezdetlegesek (voltak) a céljaim, ám bizonytalanságom még annál is nagyobb, ami leginkább abból fakad, hogy egy számomra teljesen új területtel próbálkozom mind téma, mind vállalkozói forma szempontjából. Ezért nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, de az elején elsősorban abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést. És hát a tervezés mit sem ér megvalósítás nélkül? Köszönöm a határozott, de építő noszogatást, ami a “just do it” irányába visz és szépen nyesegeti a bizonytalanságaimat.
Guidi-Farkas Lilla
Baby fo You
Szerettem volna egy stratégiát kialakítani az online kommunikáció tekintetében és pontosítani, melyek azok a lépések, amikre a praxisépítés folyamán oda kell figyelnem. A program során kaptam egy struktúrát, amit követve tudok haladni, és új szempontokkal is bővült ismeretem, amiket használva, jobban átlátom az összefüggéseket. Kata nagyon megbízható és következetes, nem csak visszajelzésekkel, hanem technikai megoldásokkal is támogatott. Jó volt, hogy ha kérdésem merült fel, akkor azokat az ülések között is feltehettem.
Sebestyén Kriszta
life coach