3 NAPOS ÜGYFÉLSZERZŐ KIHÍVÁS COACHOKNAK, SEGÍTŐ FOGLALKOZÁSÚ SZAKEMBEREKNEK


Tarts velem a kihíváson, ha

➡️ ha gyakorló coach, pszichológus, egyéb segítő foglalkozású szakember vagy és szeretnél több ügyfelet szerezni

➡️ nincs tele a naptárad és gondot okoz jelenleg a folyamatos ügyfélszerzés

➡️ ha nehezedre esik az önreklámozás és hadilábon állsz a marketinggel 

 

Ha ez a helyzet veled, akkor jó helyen vagy, ez a kihívás segíteni fog neked!  

A kihívás menete:


➡️ A kihívást egy Facebook zárt csoportban tartjuk, ahova regisztrációt követően csatlakozhatsz.  

➡️ 3 napon keresztül videós gyakorlatokon keresztül tanítalak meg arra, hogyan lehet több ügyfeled segítő szakemberként.

➡️ a kihívás feladataihoz  letölthető munkafüzetet is küldök számodra.

➡️ a kihívás végén kérdezz-felelek lehetőséggel várlak a Facebook csoportban, ahol felteheted a témával kapcsolatos kérdéseidet, amikre élőben válaszolok.

 

 

Miért bízhatsz meg bennem?

Dr. Domokos Kata praxisépítő mentor vagyok. 


➡️ 9 év tapasztalatom van gyakorló coachként (life, business, karrier, executive területen) 

➡️ 5 év üzleti mentoring tapasztalatot szereztem segítő foglalkozású szakemberekkel 

➡️ több, mint 900 elégedett ügyfelem van (egyéni folyamatok, online kurzusok, előfizetéses klub workshopok, csoportos coaching) 

Amikor elvégeztem az első coach képzésemet, körülnéztem és én is azon tűnődtem, merre induljak, hogyan szerezzem meg az első fizetős ügyfeleimet.

Sokan tanácsolták, hogy a kapcsolati hálómat használva kezdjek el építkezni, de nem akartam letámadni az ismerőseimet azzal, hogy ajánlgassanak az ismerőseiknek. Készíttettem névjegykártyát, néha osztogattam is, nos ettől sem indult a biznisz…

Találtam ehelyett azonban egy olyan utat és módszert, amivel nem kell állandóan nyomulom és ügyfelekre vadásznom, mégis növekvő és profitábilis vállalkozást építettem fel . 

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan csináltam, és hogyan építhetsz Te is stabil, kiszámítható, profitábilis vállalkozást coachként, pszichológusként, egyéb segítő szakemberként, akkor tarts velem az előadáson és megmutatom!

 

Ahol már találkozhattunk

Ügyfeleim mondták

"Kata nagyon összeszedett, rendezett és célirányos. Ez az, amit nekem is át tudott adni. Rendszert vittünk a mindennapjaimba és a businessbe is. Ami nekem a legjobban bejött, hogy Kata figyelembe vett engem is mint ‘a céget működtető embert’. A cég működése lett az én igényeimhez igazítva, rám szabva és nem fordítva."
Krémer Sára
Pelenkátlanodj.hu
"Kata végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat."
Gyalog Hortenzia
Lélek-tudatos anyák mentora
"Nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, de az elején elsősorban abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést. "
Guidi-Farkas Lilla
BabyforYou
"Katának egy coach klubon tartott előadását hallottam először, ami nagyon tetszett és megfogott, hogy mennyire tudatosan felépítette a rendszerét. Így egyből ő jutott eszembe és hozzá fordultam, amikor a saját praxisom építésével kapcsolatos kérdéseim akadtak."
Beke Éva
Menta Life coaching
"Bizonytalan vállalkozási ötleteimmel fordultam Katához. Mivel két teljesen különböző elképzelésem volt, így megvizsgáltuk közösen, hogy melyik ötletem életképesebb. Átgondoltuk, hogy milyen kezdeti beruházást kívánnak a projektek, mennyi idő alatt indíthatók el, mikorra és mekkora profitot hozhatnak. Végül sikerült az egyik elképzeléseimet kiválasztanom, amin el is kezdtem dolgozni.. "
Csergőffy Noémi
Nojaerobic
"Személyre szabott, kidolgozott menetrendet, a mindennapokban alkalmazható stratégiai módszereket kaptam. Kitértünk olyan területekre is, amik a felmerülő félelmeim és gátjaim feloldásában is segítségemre lehetnek. Rendkívül hasznosnak találtam a programot.."
Imre-Szabó Kata
Extrairoda.hu