Ügyfeleim mondták

"Kata nagyon összeszedett, rendezett és célirányos. Ez az, amit nekem is át tudott adni. Rendszert vittünk a mindennapjaimba és a businessbe is. Ami nekem a legjobban bejött, hogy Kata figyelembe vett engem is mint ‘a céget működtető embert’. A cég működése lett az én igényeimhez igazítva, rám szabva és nem fordítva."
Krémer Sára
Pelenkátlanodj.hu
"A mentorprogram során Kata végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat."
Gyalog Hortenzia
Lélek-tudatos anyák mentora
"Nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, de az elején elsősorban abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést. "
Guidi-Farkas Lilla
BabyforYou
"Katának egy coach klubon tartott előadását hallottam először, ami nagyon tetszett és megfogott, hogy mennyire tudatosan felépítette a rendszerét. Így egyből ő jutott eszembe és hozzá fordultam, amikor online marketinggel kapcsolatos kérdéseim akadtak."
Beke Éva
Menta Life coaching
"Bizonytalan vállalkozási ötleteimmel fordultam Katához. Mivel két teljesen különböző elképzelésem volt, így megvizsgáltuk közösen, hogy melyik ötletem életképesebb. Átgondoltuk, hogy milyen kezdeti beruházást kívánnak a projektek, mennyi idő alatt indíthatók el, mikorra és mekkora profitot hozhatnak. Végül sikerült az egyik elképzeléseimet kiválasztanom, amin el is kezdtem dolgozni.. "
Csergőffy Noémi
Nojaerobic
"Személyre szabott, kidolgozott menetrendet, a mindennapokban alkalmazható stratégiai módszereket kaptam. Kitértünk olyan területekre is, amik a felmerülő félelmeim és gátjaim feloldásában is segítségemre lehetnek. Rendkívül hasznosnak találtam a programot.."
Imre-Szabó Kata
Extrairoda.hu


Workshop résztvevők mondták

"Sokkal többet kaptam a workshopon, mint amit vártam. Alapvetően alakította át a látásmódomat. Rengeteg új ötletet, opciókat és bizonyítottan működő megoldásokar kaptam. Bepillantottam a technikai háttérbe is és megértettem az értékesítési koncepciót is."
Bilics Tímea
"Rendkívül összeszedett workshopot tartottál, Kata. Hasznos, életből vett példákkal tetted érthetőbbé a marketing rendszer felépítését. Köszönöm a lehetőséget ezért. A feladatok új vonalakat indítottak el bennem, s alig várom, hogy a gyakorlatba átültessem a most kapott tudást."
Péterfay Krisztina

"Nagyon jól összeszedett, célirányosan megfogalmazott, közérthető workshop volt. A prezentációs anyag jól használható és gyakorlatias megközelítésű. Kata előadásmódja közvetlen, érdeklődést fenntartó."

Holló Gabriella

"Kívácsisággal érkeztem a workshopra. Számomra főleg az online jelenlét jelent nagy kihívást és érdekelt az is, hogy mi az, ami segítő foglalkozásúként specifikus. A workshop inkább a marketinfóg oldalt fejtette ki, ami szintén nagyon hasznos volt és egy jól felépített struktúrában segíti a gondolkodást, elindulást. Kata mindenkinek személyre szabott ötletekkel, kérdésekkel támogatott minket. Szívesen ajánlanám másoknak is a workshopot, elsősorban olyanoknak, akik munkavállalóból egyéni vállalkozóvá szeretnének válni."

Huszka Zsuzsa

"Azért jöttem, hogy segítők számára használható marketing ismereteket kapjak és valóban hasznos ismereteket szereztem. Most már átlátom, hogy milyen eszközöket érdemes használnom és elkezdett körvonalazódni bennem egy hosszútávú stratégia a praxisom felépítésére. Jó szívvel ajánlom más segítőknek is Kata programját."

Hamar Lilla

"A vállalkozáshoz, illetve kezdéshez nagyon jó inspirációkat kaptam, külön kitérve egy-egy lépcsőfokra. Gyakorlatias, hasznos workshop."

Ráki Tamás

"Köszönöm ezt a lényegretörő, kellemes légkörű lehetőséget, a kedves, közvetlen stílust. Egy világ nyílt ki számomra, amit eddig nem ismertem!"

Draskovics Andrea

"Jó hangulatú, kötetlen ismeretszerzés. Sok hasznosötlet elhangzott, sok átgondolnivalót viszek magammal. Számomra hasznos volt."

Kun Viktória
"Sok gondolatébresztő momentumot adott a workshop, rálátást kaphattam egy eddig számomra ismeretlen területről. Teljesen más nézőpontból nézhettem rá arra a hivatásra, amiben el szeretnék indulni, az elindulás technikai részeire is pl. "
Erdős Éva
"Információban gazdag workshop volt. Kaptam új ötleteket, illetve rálátást egy jól működő online rendszerre. Sok kérdésen elgondolkodtatott, most már látom, mi mindent kell tennem a továbbiakban."
Reviczky Kata
"Kata szakértelme egyértelműen megmutatkozott a workshopon. Egy előrehaladott online marketing folyamattal jöttem errre az alkalomra, de rájöttem, hogy rendszerben mégsem látom a folyamatom. Kata segítségével sikerült az eddigi gondolataimat rendszerbe tenni és a következő lépéseimet, feladataimat meghatározni. Köszönöm!"
Bősz Mónika
"Sokat adott a rendszerszemlélet bevezetése, összekapcsolása a coaching tevékenységgel, illetve a gyakorlat-orientált megközelítésmód nagyon hasznos volt. Ez egy külön marketing terület és realizáltam, mennyi teendőm lesz még ezzel. Köszönöm!"

Rátkai Anett
"Praktikus workshop, jól összeszedett információkkal kedves, segítőkész vezetővel."
Futó Beáta
"Köszönöm ezt a tartalmas műhelymunkát. Végre kezd tisztulni az online marketing folyamat, hála a szakszerű, érthető, logikus felépítésű workshopnak."
Zámbó Annamária
"Nagyon sokat jelentett, hogy megláttam a kiindulópontokat. Fontos, hogy legyen gyökere az energiáknak, amivel alkotni szeretne az ember. Itt most megtaláltam ezt az élményt!"

Braunné Turák Éva
"Nagyon örülök, hogy részt vehettem a workshopon! Ennek köszönhetően rengeteg irány, lépés és kusza gondolat letisztázódott bennem. Kaptam nagyon sok hasznos információt, kérdéseket, melyek segítettek átgondolni dilemmáimra a választ, és egy inspiráló csapatot, akiknek köszönhetően sok új ötletem is támadt."

Pfeil Bernadett
"Sok praktikus tanácsot kaptam ahhoz, hogy hogyan tudjon az ember laikusjóként elindítani online hirdetési felületet. Az online marketing rendszerről kaptam egy átfogó képet, amit később személyre tudok szabni. Széleskörű témát ölelt fel az előadó és sok gyakorlati példát kaptam.
Csornai Zsuzsa
"Sokat tanultam a praxisépítés mikéntjéről és folyamatáról. Kezdőként igen sok hasznos informécióhoz jutottam, ami remélem megkönnyíti majd számomra az indulást és a saját praxis kialakítását. Köszönöm a lehetőséget a részvételre! Szívesen ajánlom kezdő coachok részére!"
Varsányiné Juhász Katalin
„Kellemes környezet, felkészült, hiteles előadó. Betekintést nyerhettem az online marketing építés folyamatába. Kaptam inspirációt, ötleteket és egy-két olyan mondatot, amely nemcsak a saját praxisom elindításában segíthet, de a hosszútávú stratégia kidolgozásában is. Szívesen ajánlom Kata workshopját, azoknak akik még tapogatóznak és bizonytalanok abban, hogyan lehetnek sikeresek önmaguk, vállakozásuk felfuttatásában és szeretnének egy átfogó képet kapni a lehetőségekről."
Horváth Henriette
"A workshop alatt olyan kérdésekkel találkoztam, amik másfajta gondolkodásra késztetnek, és amik tovább lendítenek a célom felé. Kata kedves, profi, valódi segítséget nyújt. "
Czirják Csilla
"Kezdőlöketnek nagyon jó volt, az is tetsztt, hogy többször szaktottunk időt arra, hogy speciálian a mi vállalkozásunkon gondolkodjunk. Emiatt viszont jó, hogy kis létszámmal elérhető a workshop.
Sági Gina
"Rendszerben átlátva kaptam ötleteket a felépítendő marketing stratégiára konkrét példákkal illusztrálva."
Vincze Anett
"Bepillantást nyertem ebbe a számomra ismeretlen világba. Élvezetes, kellemes, dinamikus stílusod inspiráló volt.
dr. Tiricz Éva
"Őszintén csodálom és értékelem, hogy egy ilyen rendszert építettél. Létszik a munkádon, hogy igazán szívvel-lélekkel végzed. Nagyon köszönöm az ötleteidet, mindenképpen megpróbálom majd beilleszteni a saját projektembe." 
Keresztúri-Tóth Krisztina
"Rendszerezett, jól felépített tartalom. Hasznos gyakorlati példák. Tapasztalatokon alapuló "best practice".
Gergely-Lauf Kinga
"Tetszett, hogy rendszerben kaptunk egymásra épülő iránymutatást és gyakorlati segítséget. Pontosan rávilágított a workshop arra, hogy mik a következő lépések és hogyan kell azt megvalósítanom. A tudatos rendszerismeret, lépések mellett önismeretben, a személyes fejlődésmben is segítséget kaptam."
Nagy Klára
"Az érdeklődésemet az online vevőkör kiépítése keltette fel, ez az a téma, amiben segítséget vártam. A workshop alatt egy jól átgondolt folyamaton vezetett végig bennünket Kata, amelynek a végén világosan látszott, hogy mik azok a lépések, amelyek még hiányoznak az értékesítési folyamatunkból. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne segítőként elindulni a piacon." 
dr. Kutnyánszky-Horváth Annamária
"Jól strukturált workshop volt. Abból a célból jöttem, hogy konkrét tervvel rendelkezzek a vállalkozásommal kapcsolatban, ami segít az elindulásban. Évek óta rágódtam ezen a projekten, de ennyire biztos még sosem voltam a kezdésben. Köszönöm ezt a kezdő löketet!"
Pál-Apostol Klaudia
"Jól összeszedett programot kaptam sok hasznos tanáccsal, ötlettel. Vállalkozási ismereteket több helyen tanultam már, de a mai workshop segített rendet tenni a káoszban. Köszönöm! "
Fekete Ágnes
"Jól összeszedett, felépített rendszer. Átlátható, gyakorlatias, hiteles. Konkrét ötleteket adott a továbblépéshez, építkezéshez."
Burina Veronika
"Örülök, hogy eljöttem, tartalmasan telt ez a három óra. Klassz lenne, ha vidéken is lehetőség lenne ilyen találkozásokra, mert az együtt gondolkodás mindig előrébb visz. Tudom, hogy mik a feladataim a következő lépéshez."
Bojtor Ildikó
"A hozott kérdéseimre maximálisan, kimerítően kaptam választ. Elfgondolkodtató és ösztönző workshop volt, keretbe helyezte az ötleteket, kérdéseket és a megoldáshoz szükséges lépéseket."
Aranyos Erzsébet