Hogyan pörgesd fel sikeresen online a praxisodat segítő szakemberként,
akkor is, ha nagy a konkurencia és nehezedre esik az önreklámozás?

Tarts velem az online előadáson és megmutatom, mi a sikeres praxisépítés kulcsa!  

Amiről az előadáson szó lesz: 

👉 A sikeres online praxis építésének 3 fő kritériuma

👉

 Mi az az 5 gát, ami az utadban áll, hogy sikeresen építsd a segítő praxisodat

👉 6 fő terület, amivel mindenképpen érdemes foglalkoznod 

👉 Üzleti modellek, melyek jól működnek segítőknél.

👉  Megmutatom, hogyan tűnj ki a konkurensek tengeréből. 

👉 Esettanulmány – segítő praxis online építése a gyakorlatban 

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

 
Ha az előadás után még maradt kérdésed, vagy nem tudod, hogy lehet az előadáson hallott lehetőségeket átültetni a te vállalkozásodba, akkor kérdezz tőlem bátran, akár többször is!

Neked szól az előadás...

➡️ ha gyakorló coach, pszichológus, egyéb segítő foglalkozású szakember vagy és szeretnéd online is építeni a praxisodat

➡️ nincs tele a naptárad és gondot okoz jelenleg a folyamatos ügyfélszerzés

➡️ követsz marketinges-márkaépítős oldalakat, de úgy érzed, hogy a sok információ között elveszel és nehezen találod meg a neked igazán segítő hatékony módszereket

➡️ úgy érzed, teljesen szétforgácsolódsz a sok tennivaló, felület, üzleti stratégia között és nem is tudod mivel érdemes valóban foglalkoznod

➡️ érdekel egy kipróbált és működő módszer, amivel időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg, miközben profitábilis vállalkozást építesz.

Ha ez a helyzet veled, akkor jó helyen vagy, ez az előadás neked szól! 

Miért bízhatsz meg bennem?

 

Dr. Domokos Kata praxisépítő mentor vagyok. 

➡️ 9 év tapasztalatom van gyakorló coachként (life, business, karrier, executive területen) 

➡️ 5 év üzleti mentoring tapasztalatot szereztem segítő foglalkozású szakemberekkel 

➡️ több, mint 900 elégedett ügyfelem van (egyéni folyamatok, online kurzusok, előfizetéses klub workshopok, csoportos coaching) 

Amikor elvégeztem az első coach képzésemet, körülnéztem és én is azon tűnődtem, merre induljak, hogyan szerezzem meg az első fizetős ügyfeleimet.

Sokan tanácsolták, hogy a kapcsolati hálómat használva kezdjek el építkezni, de nem akartam letámadni az ismerőseimet azzal, hogy ajánlgassanak az ismerőseiknek. Készíttettem névjegykártyát, néha osztogattam is, nos ettől sem indult a biznisz…

Találtam ehelyett azonban egy olyan utat és módszert, amivel nem kell állandóan nyomulom és ügyfelekre vadásznom, mégis növekvő és profitábilis vállalkozást építettem fel . 

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan csináltam, és hogyan építhetsz Te is stabil, kiszámítható, profitábilis vállalkozást coachként, pszichológusként, egyéb segítő szakemberként, akkor tarts velem az előadáson és megmutatom! 

Ahol már találkozhattunk:Ügyfeleim mondták: 
Krémer Sára
Pelenkatlanodj.hu

 

“Kata nagyon összeszedett, rendezett és célirányos. Ez az, amit nekem is át tudott adni. Rendszert vittünk a mindennapjaimba és a businessbe is. Ami nekem a legjobban bejött, hogy Kata figyelembe vett engem is mint ‘a céget működtető embert’. A cég működése lett az én igényeimhez igazítva, rám szabva és nem fordítva.”

 

Beke Éva
Menta Life coaching

 

“Katának egy coach klubon tartott előadását hallottam először, ami nagyon tetszett és megfogott, hogy mennyire tudatosan felépítette a rendszerét. Így egyből ő jutott eszembe és hozzá fordultam, amikor online marketinggel kapcsolatos kérdéseim akadtak.”

Gyalog Hortenzia
Lélektudatos anyák mentora

 

“A mentorprogram során Kata végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat.”

 

Csergőffy Noémi
Nojaerobic

 

“Bizonytalan vállalkozási ötleteimmel fordultam Katához. Mivel két teljesen különböző elképzelésem volt, így megvizsgáltuk közösen, hogy melyik ötletem életképesebb. Átgondoltuk, hogy milyen kezdeti beruházást kívánnak a projektek, mennyi idő alatt indíthatók el, mikorra és mekkora profitot hozhatnak. Végül sikerült az egyik elképzeléseimet kiválasztanom, amin el is kezdtem dolgozni.. “

Guidi-Farkas Lilla
Babyforyou

Nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, de az elején elsősorban abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést. “

 

Imre-Szabó Kata
Extrairoda.hu

Személyre szabott, kidolgozott menetrendet, a mindennapokban alkalmazható stratégiai módszereket kaptam. Kitértünk olyan területekre is, amik a felmerülő félelmeim és gátjaim feloldásában is segítségemre lehetnek. Rendkívül hasznosnak találtam a programot..”
 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ                            ÁSZF