ONLINE PRAXIS ÉPÍTÉSE WORKSHOP

 – segítő foglalkozásúaknak –

  

 

Coach, tanácsadó, terapeuta, egyéb segítő foglalkozású szakember vagy?

Van róla papírod?

És vannak már fizető ügyfeleid?

Alakul már a praxisod?

Tudod már, hogyan fogsz ebből megélni?

Ha megkérted már az ismerőseidet, hogy szóljanak az ismerőseinknek, ha osztogattál már névjegykártyát, de nem értél el átütő eredményt, akkor ez a workshop Neked való!

 

Gyere el és megmutatom, hogyan építs online egy rentábilis praxist, ahol nem kell folyamatosan ügyfélre vadásznod, mert egy automata rendszer biztosítja neked az újabb ügyfeleket.

 

Ki vagyok én?

 

Dr. Domokos Kata vagyok, jogászként végeztem, dolgoztam, aztán a GYED-en, GYES-en töltött évek alatt elvégeztem a life és business coach képzéseket.

Coach praxisomban elfoglalt nőket támogatok abban, hogy megtalálják a harmóniát életükben munka és család mellett is. Oldalamat ITT nézheted meg, Facebook oldalamon (ITT találod) 8000+ követőm van. Női portálokon jelenek meg, előadásokra hívnak, stratégiai partnerkapcsolataim vannak, televíziós szereplésekre kapok felkérést.

Soha nem bombáztam az ismerőseimet azzal, hogy ajánljanak ismerőseiknek, mégis másfél év alatt egy kiszámítható, előre tervezhető jövedelmet biztosító praxist építettem fel. Gyere el a workshopra és megmutatom, hogyan teheted meg ezt Te is! 

 

Miről lesz szó a workshopon?

 
 
 • – Hogyan pozícionáld magad a piacon, hogy kitűnj az egyre növekvő számú versenytárs közül?
 •  
 • – Kik is a Te ügyfeleid?
 •  
 • – Miben tudod segíteni őket?
 •  
 • – Milyen termékeket, szolgáltatásokat értékesíts?
 •  
 • – Hogyan érheted el az ügyfeleidet?
 •  
 • – Hogyan és mit kommunikálj velük?
 •  
 • – Hogyan szerezd meg az első fizetős ügyfeleidet vagy építs stabil ügyfélkört?
 •  
 • – Hogyan érd el, hogy az ügyfeleid később is visszatérjenek hozzád?
 •  
 •  
 

Neked való ez a workshop…

 
 
 • – Ha már tudod, milyen területen, kikkel szeretnél együtt dolgozni.
 •  
 • – Ha szeretnél segítséget kapni a praxisod beindításához, olyan módszert megismerni, ami tényleg működik a gyakorlatban.
 •  
 • – Ha már dolgozol egy ideje, de csak csordogálnak az ügyfelek, így az érdemi munka helyett az ügyfélvadászatra megy el az időd.
 •  
 • – Ha szeretnél olyan praxist építeni, ami nem csak hobbi vállalkozás lesz, de a megélhetésedet is biztosítja.
 •  
 • – Ha vannak ötleteid, de nem tudod merre is indulj, mihez kapj először és szeretnél egy konkrét tervet a megvalósításhoz.

 

 

Nem neked való ez a workshop…

 
 
 • – Ha még magad sem tudod, hogy milyen területen szeretnél dolgozni, kikkel szeretnél foglalkozni.
 •  
 • – Ha magad szeretnéd kiguglizni, összegerebélyezni az összes lehetséges utat, hogyan légy sikeres coachként és a saját károdon rájönni arra, hogy melyek a nem működő sémák.
 •  
 • – Ha sok időd (energiád, pénzed) van arra, hogy kitaláld, mi is az az út, ami majd igazából segít a praxisodat beindítani.
 •  
 • – Ha nem érdekel praxisod online építése.
 
 
 •  
 •  

Mit kapsz, ha részt veszel a workshopon?

 
 
 • A 4 órás workshop alatt tervet készítünk neked arra, hogyan építsd fel a saját rendszeredet, milyen lépéseket kell tenned azért, hogy online eszközökkel lendítsd fel praxisod! 
 •  
 • Ezzel már el is indulhatsz!
 
 
 •  

 

Helyszín: online, Zoom-on.

Ár: 39.990 Ft/fő (a workshop díját előre fizetve tudod biztosítani a helyed a csoportban) 

Időpont: 2022. június 3. (péntek) 10.00-14.00

FONTOS! A workshopon min. 3 max. 6 fő vehet részt, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és mindenkire jusson idő! 

 

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a workshopon? 

 

“Sokkal többet kaptam a workshopon, mint amit vártam. Alapvetően alakította át a látásmódomat.” Rengeteg új ötletet, opciókat és bizonyítottan működő megoldásokat kaptam. Bepillantottam a technikai háttérbe is és megértettem az értékesítési koncepciót is.”

Bilics Tímea

“Nagyon jól összeszedett, célirányosan megfogalmazott, közérthető, érthető workshop volt. A prezentációs anyag jól használható és gyakrolatias megközelítésű. Kata előadásmódja közvetlen, érdeklődést fenntartó.”

Holló Gabriella

“Köszönöm ezt a lényegretörő, kellemes légkörű lehetőséget, a kedves, közvetlen stílust. Egy világ nyílt ki számomra, amit eddig nem ismertem!” 

Draskovits Andrea

“Jó hangulatú, kötetlen ismeretszerzés. Sok hasznos ötlet elhangzott, sok átgondolnivalót viszek magammal. Számomra hasznos volt!”

Kun Viktória

“Sok praktikus tanácsot kaptam ahhoz, hogy hogyan tudjon az ember laikusként elindítani online hirdetési felületet. Az online marketing rendszerről kaptam egy átfogó képet, amit később személyre tudok szabni. Széleskörű témát ölelt fel az előadó és sok gyakorlati példát kaptam.” 

Csornai Zsuzsa

“Kezdőlöketnek nagyon jó volt, az is tetszett, hogy többször szakítottunk arra időt, hogy speciálisan a mi vállalkozásunkon gondolkodjunk. Emiatt viszont jó, ha minél kevesebb létszámmal elérhető a workshop.”

Sági Gina 

“Őszintén csodálom és értékelem, hogy egy ilyen rendszert építettél. Látszik a munkádon, hogy igazán szívvel-lélekkel végzed. 
Nagyon köszönöm az ötleteidet, mindenképp meg fogom fontolni őket és próbálom majd beilleszteni a saját projektembe.”

 Keresztúri-Tóth Krisztina 

“Sokat tanultam a praxisépítés mikéntjéről és folyamatáról. Kezdőként igen sok hasznos információhoz jutottam, ami remélem megkönnyíti majd számomra az indulást és a saját praxis kialakítsát. Köszönöm a lehetőséget a részvételre! Szívesen ajánlom kezdő coachok részére!”

Varsányiné Juhász Katalin 

“A vállalkozáshoz, illetve a kezdéshez nagyon jó inspirációkat kaptam, küön kitérve egy-egy lépcsőfokra. Gyakorlatias, hasznos workshop”
 
Ráki Tamás
 
“Rendszerben átlátva kaptam ötleteket a felépítendő marketing stratégiára, konkrét példákkal illusztrálva.”
 
Vincze Anett
 
“Bepillantást nyerhettem ebbe a számomra ismeretlen világba. Élveztem kellemes, dinamikus stílusod inspiráló volt!”
 
Dr. Tiricz Éva
 
“Kíváncsisággal érkeztem a workshopra. Számomra főleg az online jelenlét jelent nagy kihívást és érdekelt az is, hogy mi az ami segítő foglalkozásúaknál specifikus.
A workshop inkább a marketing oldalt fejtette ki, ami szintén nagyon hasznos volt és egy jól felépített strukturában segíti a gondolkodást, elindulást. Kata mindenkinek személyre szabott ötletekkel, kérdésekkel támogatott minket.  Szívesen ajánlanám másoknak is a workshopot. Elsősorban olyanoknak, akik munkavállalóból egyéni vállalkozóvá szeretnének válni.”
 
Huszka Zsuzsa
 
“Azért jöttem, hogy segítők számára használható marketing ismereteket kapjak és valóban hasznos ismereteket szereztem. Most már átlátom, hogy milyen eszközöket édemes használnom és elkezdett körvonalazódni bennem egy hosszútávú stratégia a praxisom felépítésére. Jó szívvel ajánlom más segítőknek is Kata programját.”
 
Hamar Lilla 
 
 

„Kellemes környezet, felkészült, hiteles előadó. Betekintést nyerhettem az online marketing építés folyamatába. Kaptam inspirációt, ötleteket és egy-két olyan mondatot, amely nemcsak a saját praxisom elindításában segíthet, de a hosszútávú stratégia kidolgozásában is. Szívesen ajánlom Kata workshopját, azoknak akik még tapogatóznak és bizonytalanok abban, hogyan lehetnek sikeresek önmaguk, vállakozásuk felfuttatásában és szeretnének egy átfogó képet kapni a lehetőségekről.”

Horváth Henriette

“A workshop alatt olyan kérdésekkel találkoztam, amik másfajta gondolkodásra késztetnek, és amik tovább lendítenek a célom felé. Kata kedves, profi, valódi segítséget nyújt. “

Czirják Csilla

“Sok gondolatébresztő momentumot adott a workshop, rálátást kaphattam egy eddig számomra ismeretlen területről. Teljesen más nézőpontból nézhettem rá arra a hivatásra, amiben el szeretnék indulni, az elindulás technikai részeire is pl. “

Erdős Éva

“Rendkívül összeszedett workshopot tartottál, Kata. Hasznos, életből vett példákkal tetted érthetőbbé a marketing rendszer felépítését. Köszönöm a lehetőséget ezért. A feladatok új vonalakat indítottak el bennem, s alig várom, hogy a gyakorlatba átültessem a most kapott tudást.” 

Péterfay Krisztina

 “Rendszerezett, jól felépített tartalom. Hasznos gyakorlati példák. Tapasztalatokon alapuló “best practice”.

Gergely-Lauf Kinga

“Tetszett, hogy rendszerben kaptunk egymásra épülő iránymutatást és gyakorlati segítséget. Pontosan rávilágított a workshop arra, hogy mik a következő lépések és hogyan kell azt megvalósítanom. A tudatos rendszerismeret, lépések mellett önismeretben, a személyes fejlődésmben is segítséget kaptam.

Nagy Klára

“Információban gazdag 3 óra volt. Kaptam új ötleteket, illetve rálátást egy jól működő online rendszerre. Sok kérdésen elgondolkodtatott, most már látom, mi mindent kell tennem a továbbiakban.”

Reviczky Kata

” Az érdeklődésemet az online vevőkör kiépítése keltette fel, ez az a téma, amiben segítséget vártam. A workshop alatt egy jól átgondolt folyamaton vezetett végig bennünket Kata, amelynek a végén világosan látszott, hogy mik azok a lépések, amelyek még hiányoznak az értékesítési folyamatunkból. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne segítőként elindulni a piacon” 

dr. Kutnyánszky-Horváth Annamária 

“Kata szakértelme egyértelműen megmutatkozott a workshopon. Egy előrehaladott online marketing folyamattal jöttem errre az alkalomra, de rájöttem, hogy rendszerben mégsem látom a folyamatom. Kata segítségével sikerült az eddigi gondolataimat rendszerbe tenni és a következő lépéseimet, feladataimat meghatározni. Köszönöm!”

Bősz Mónika

“Jól strukturált workshop volt. Abból a célból jöttem, hogy konkrét tervvel rendelkezzek a vállalkozásommal kapcsolatban, ami segít az elindulásban. Évek óta rágódtam ezen a projekten, de ennyire biztos még sosem voltam a kezdésben. Köszönöm ezt a kezdő löketet!”

Páli-Apostol Klaudia

“Sokat adott a rendszerszemlélet bevezetése, összekapcsolása a coaching tevékenységgel, illetve a gyakorlat-orientált megközelítésmód nagyon hasznos volt. Ez egy külön marketing terület és realizáltam, mennyi teendőm lesz még ezzel. Köszönöm!”

Rátkai Anett

“Praktikus workshop, jól összeszedett információkkal kedves, segítőkész vezetővel.”

Futó Beáta

“Jól összeszedett progarmot kaptam sok hasznos tanáccsal, ötlettel. Vállalkozási ismereteket több helyen tanultam már, de a mai workshop segített rendet tenni a káoszban. Köszönöm! “

Fekete Ágnes

“Köszönöm ezt a tartalmas három órát. Végre kezd tisztulni az online marketing folyamat, hála a szakszerű, érthető, logikus felépítésű workshopnak.”

Zámbó Annamária

“Jól összeszedett, felépített rendszer. Átlátható, gyakorlatias, hiteles. Konkrét ötleteket adott a továbblépéshez, építkezéshez.”

Burinda Veronika

“Nagyon sokat jelentett, hogy megláttam a kiindulópontokat. Fontos, hogy legyen gyökere az energiáknak, amivel alkotni szeretne az ember. Itt most megtaláltam ezt az élményt!”

Braunné Turák Éva

“Örülök, hogy eljöttem, tartalmasan telt ez a három óra. Klassz lenne, ha vidéken is lehetőség lenne ilyen találkozásokra, mert az együtt gondolkodás mindig előrébb visz. Tudom, hogy mik a feladataim a következő lépéshez. “

Bojtor Ildikó

“A hozott kérdéseimre maximálisan, kimerítően kaptam választ. Elfgondolkodtató és ösztönző workshop volt, keretbe helyezte az ötleteket, kérdéseket és a megoldáshoz szükséges lépéseket.”

Aranyos Erzsébet

 

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!