Online marketing rendszer építése workshop

 Most indítod a vállalkozásodat és szeretnél egy személyre szabott menetrendet, ami segít beindítani a bizniszt? 

Csak csordogálnak az ügyfelek, de egyelőre még nem tudod, hogyan lesz profitábilis a  vállalkozásod?

A workshopon azon fogunk dolgozni, hogy a kialakítsunk neked egy olyan online marketing rendszert, amiben nem kell folyamatosan ügyfelekre vadásznod, mégis stabilan hozza az új ügyfeleket a vállalkozásodba.  

  •  

Gyere el és készítsük el vállalkozásod ügyfélszerző marketing rendszerét együtt! 

Miről lesz szó a workshopon?

Pozícionálás

Hogyan pozícionáld magad a piacon, hogy kitűnj az egyre növekvő számú versenytárs közül?

célcsoport meghatározása

Kik is a te ideális ügyfeleid?

szakterület meghatározása

Miben és hogyan tudod segíteni az ideális ügyfeleidet?

szolgáltatás portfólió

Milyen termékeket és szolgáltatásokat értékesíts? 

ügyfélszerzés

Hogyan érheted el az ideális ügyfeleidet? Hogyan érd el, hogy az ügyfeleid később is visszatérjenek hozzád? 

kommunikációs stratégia

Hol, hogyan és mit kommunikálj?

👍 Neked való ez a workshop, ha...

➡️ most indítod a vállalkozásodat és meghatároztad már azt a szakterületet, amiben szeretnéd a hozzád fordulókat segíteni,

➡️ szeretnél egy olyan módszert és rendszet megismerni, ami tényleg működik a gyakorlatban is segítő szakembereknél,

➡️ már működő vállalkozásod van, de csak csordogálnak az ügyfelek, így az érdemi munka helyett az ügyfélszerzsére megy el az időd és az energiád,

➡️ nem egy hobbi vállalkozást szeretnél, hanem olyat, ami a megélhetésedet is biztosítja,

➡️ vannak ötleteid, de nem tudod, merre indulj, mihez is kapj először és szeretnél egy konkrét cselekvési tervet a megvalósításhoz.  

👎 Nem neked való ez a workshop, ha...

➡️  még nincs kialakult szakterületed, amivel foglalkozni szeretnél,

➡️ magad szeretnéd kiguglizni, összgyűjteni az összes lehetséges információt, hogyan lehetsz sikeres a segítő szakmában és inkább saját károdon tanulnád meg, melyek a gyakorlatban nem működő módszerek, 

➡️ sok időd és energiád (+ pénzed) van arra, hogy kitaláld, mi is az a módszer, ami segít igazából fellendíteni a segítő praxisodat, 

➡️ha nem érdekel a segítő praxisod onlne felületeken történő építése, erősítése,

➡️nem szeretsz csapatban dolgozni. 

 

Mit kapsz, ha részt veszel a workshopon?

👉 A 4 órás workshop alatt cselekvési tervet készítünk neked arra, hogyan építsd fel a saját online marketing rendszeredet és milyen lépéseket kell tenned azért, hogy fellendíts a segítő vállalkozásodat.

👉Segédanyagokat biztosítok neked a gyakorlati feladatokhoz.

👉 A közös műhelymunka előnyét: a közös ötletelést, eltérő szempontok bevonását, melyekre talán nem is gondoltál korábban. 

 

Részletek

 

Helyszín: a workshopot online formában tartjuk meg, kényelmesen otthonodban tudsz csatlakozni a workshophoz Zoom-on keresztül.

Ár:  44.990 Ft 

(a workshop díját előre fizetve tudod biztosítani a helyed a csoportban) 

Következő időpont: 2023. tavasz

 FONTOS! A workshopon min. 5 max. 15 fő vehet részt, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és mindenkire jusson idő! (A helyeket a befizetések sorrendjében töltöm fel, ha betelt a workshop, lezárom a jelentkezést. )

 

Az előadóról

Dr. Domokos Kata női üzleti coach, vállalkozásfejlesztsi mentor vagyok.

Amikor elvégeztem az első coach képzésemet, körülnéztem és azon tűnődtem, merre induljak, hogyan szerezzem meg az első fizetős ügyfeleimet.

Sokan tanácsolták, hogy a kapcsolati hálómat használva kezdjek el építkezni, de nem akartam letámadni az ismerőseimet azzal, hogy ajánlgassanak az ismerőseiknek. Készíttettem névjegykártyát, néha osztogattam is, nos ettől sem indult a biznisz…

Találtam ehelyett azonban egy olyan utat és módszert, amivel másfél év alatt felépítettem egy olyan ügyfélszerző rendszert, amiben nem kell folyamatosan az ügyfelekre vadásznom, mégis rendszeres bevételt hoz.

2018 óta mentorálok coachokat, segítő foglalkozású szakembereket. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan építhetsz Te is stabil, kiszámítható profitábilis vállalkozást, tarts velem a a workshopon és megmutatom!

  •  

Korábbi résztvevők visszajelzése a workshopról

"Sokkal többet kaptam a workshopon, mint amit vártam. Alapvetően alakította át a látásmódomat. Rengeteg új ötletet, opciókat és bizonyítottan működő megoldásokar kaptam. Bepillantottam a technikai háttérbe is és megértettem az értékesítési koncepciót is."
Bilics Tímea
"Rendkívül összeszedett workshopot tartottál, Kata. Hasznos, életből vett példákkal tetted érthetőbbé a marketing rendszer felépítését. Köszönöm a lehetőséget ezért. A feladatok új vonalakat indítottak el bennem, s alig várom, hogy a gyakorlatba átültessem a most kapott tudást."
Péterfay Krisztina

"Nagyon jól összeszedett, célirányosan megfogalmazott, közérthető workshop volt. A prezentációs anyag jól használható és gyakorlatias megközelítésű. Kata előadásmódja közvetlen, érdeklődést fenntartó."

Holló Gabriella

"Kívácsisággal érkeztem a workshopra. Számomra főleg az online jelenlét jelent nagy kihívást és érdekelt az is, hogy mi az, ami segítő foglalkozásúként specifikus. A workshop inkább a marketinfóg oldalt fejtette ki, ami szintén nagyon hasznos volt és egy jól felépített struktúrában segíti a gondolkodást, elindulást. Kata mindenkinek személyre szabott ötletekkel, kérdésekkel támogatott minket. Szívesen ajánlanám másoknak is a workshopot, elsősorban olyanoknak, akik munkavállalóból egyéni vállalkozóvá szeretnének válni."

Huszka Zsuzsa

"Azért jöttem, hogy segítők számára használható marketing ismereteket kapjak és valóban hasznos ismereteket szereztem. Most már átlátom, hogy milyen eszközöket érdemes használnom és elkezdett körvonalazódni bennem egy hosszútávú stratégia a praxisom felépítésére. Jó szívvel ajánlom más segítőknek is Kata programját."

Hamar Lilla

"A vállalkozáshoz, illetve kezdéshez nagyon jó inspirációkat kaptam, külön kitérve egy-egy lépcsőfokra. Gyakorlatias, hasznos workshop."

Ráki Tamás

"Köszönöm ezt a lényegretörő, kellemes légkörű lehetőséget, a kedves, közvetlen stílust. Egy világ nyílt ki számomra, amit eddig nem ismertem!"

Draskovics Andrea

"Jó hangulatú, kötetlen ismeretszerzés. Sok hasznosötlet elhangzott, sok átgondolnivalót viszek magammal. Számomra hasznos volt."

Kun Viktória
"Sok gondolatébresztő momentumot adott a workshop, rálátást kaphattam egy eddig számomra ismeretlen területről. Teljesen más nézőpontból nézhettem rá arra a hivatásra, amiben el szeretnék indulni, az elindulás technikai részeire is pl. "
Erdős Éva
"Információban gazdag workshop volt. Kaptam új ötleteket, illetve rálátást egy jól működő online rendszerre. Sok kérdésen elgondolkodtatott, most már látom, mi mindent kell tennem a továbbiakban."
Reviczky Kata
"Kata szakértelme egyértelműen megmutatkozott a workshopon. Egy előrehaladott online marketing folyamattal jöttem errre az alkalomra, de rájöttem, hogy rendszerben mégsem látom a folyamatom. Kata segítségével sikerült az eddigi gondolataimat rendszerbe tenni és a következő lépéseimet, feladataimat meghatározni. Köszönöm!"
Bősz Mónika
"Sokat adott a rendszerszemlélet bevezetése, összekapcsolása a coaching tevékenységgel, illetve a gyakorlat-orientált megközelítésmód nagyon hasznos volt. Ez egy külön marketing terület és realizáltam, mennyi teendőm lesz még ezzel. Köszönöm!"

Rátkai Anett
"Praktikus workshop, jól összeszedett információkkal kedves, segítőkész vezetővel."
Futó Beáta
"Köszönöm ezt a tartalmas műhelymunkát. Végre kezd tisztulni az online marketing folyamat, hála a szakszerű, érthető, logikus felépítésű workshopnak."
Zámbó Annamária
"Nagyon sokat jelentett, hogy megláttam a kiindulópontokat. Fontos, hogy legyen gyökere az energiáknak, amivel alkotni szeretne az ember. Itt most megtaláltam ezt az élményt!"

Braunné Turák Éva
"Nagyon örülök, hogy részt vehettem a workshopon! Ennek köszönhetően rengeteg irány, lépés és kusza gondolat letisztázódott bennem. Kaptam nagyon sok hasznos információt, kérdéseket, melyek  segítettek átgondolni dilemmáimra a választ, és egy inspiráló csapatot, akiknek köszönhetően sok új ötletem is támadt."

Pfeil Bernadett
"Sok praktikus tanácsot kaptam ahhoz, hogy hogyan tudjon az ember laikusjóként elindítani online hirdetési felületet. Az online marketing rendszerről kaptam egy átfogó képet, amit később személyre tudok szabni. Széleskörű témát ölelt fel az előadó és sok gyakorlati példát kaptam.
Csornai Zsuzsa
"Sokat tanultam a praxisépítés mikéntjéről és folyamatáról. Kezdőként igen sok hasznos informécióhoz jutottam, ami remélem megkönnyíti majd számomra az indulást és a saját praxis kialakítását. Köszönöm a lehetőséget a részvételre! Szívesen ajánlom kezdő coachok részére!"
Varsányiné Juhász Katalin
„Kellemes környezet, felkészült, hiteles előadó. Betekintést nyerhettem az online marketing építés folyamatába. Kaptam inspirációt, ötleteket és egy-két olyan mondatot, amely nemcsak a saját praxisom elindításában segíthet, de a hosszútávú stratégia kidolgozásában is. Szívesen ajánlom Kata workshopját, azoknak akik még tapogatóznak és bizonytalanok abban, hogyan lehetnek sikeresek önmaguk, vállakozásuk felfuttatásában és szeretnének egy átfogó képet kapni a lehetőségekről."
Horváth Henriette
"Kezdőlöketnek nagyon jó volt, az is tetszett, hogy többször szaktottunk időt arra, hogy speciálian a mi vállalkozásunkon gondolkodjunk. Emiatt viszont jó, hogy kis létszámmal elérhető a workshop.
Sági Gina
"A workshop alatt olyan kérdésekkel találkoztam, amik másfajta gondolkodásra késztetnek, és amik tovább lendítenek a célom felé. Kata kedves, profi, valódi segítséget nyújt. "
Czirják Csilla
"Rendszerben átlátva kaptam ötleteket a felépítendő marketing stratégiára konkrét példákkal illusztrálva."
Vincze Anett
"Bepillantást nyertem ebbe a számomra ismeretlen világba. Élvezetes, kellemes, dinamikus stílusod inspiráló volt.
dr. Tiricz Éva
"Őszintén csodálom és értékelem, hogy egy ilyen rendszert építettél. Létszik a munkádon, hogy igazán szívvel-lélekkel végzed. Nagyon köszönöm az ötleteidet, mindenképpen megpróbálom majd beilleszteni a saját projektembe." 
Keresztúri-Tóth Krisztina
"Rendszerezett, jól felépített tartalom. Hasznos gyakorlati példák. Tapasztalatokon alapuló "best practice".
Gergely-Lauf Kinga
"Tetszett, hogy rendszerben kaptunk egymásra épülő iránymutatást és gyakorlati segítséget. Pontosan rávilágított a workshop arra, hogy mik a következő lépések és hogyan kell azt megvalósítanom. A tudatos rendszerismeret, lépések mellett önismeretben, a személyes fejlődésmben is segítséget kaptam."
Nagy Klára
"Az érdeklődésemet az online vevőkör kiépítése keltette fel, ez az a téma, amiben segítséget vártam. A workshop alatt egy jól átgondolt folyamaton vezetett végig bennünket Kata, amelynek a végén világosan látszott, hogy mik azok a lépések, amelyek még hiányoznak az értékesítési folyamatunkból. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne segítőként elindulni a piacon." 
dr. Kutnyánszky-Horváth Annamária
"Jól strukturált workshop volt. Abból a célból jöttem, hogy konkrét tervvel rendelkezzek a vállalkozásommal kapcsolatban, ami segít az elindulásban. Évek óta rágódtam ezen a projekten, de ennyire biztos még sosem voltam a kezdésben. Köszönöm ezt a kezdő löketet!"
Pál-Apostol Klaudia
"Jól összeszedett programot kaptam sok hasznos tanáccsal, ötlettel. Vállalkozási ismereteket több helyen tanultam már, de a mai workshop segített rendet tenni a káoszban. Köszönöm! "
Fekete Ágnes
"Jól összeszedett, felépített rendszer. Átlátható, gyakorlatias, hiteles. Konkrét ötleteket adott a továbblépéshez, építkezéshez."
Burina Veronika
"Örülök, hogy eljöttem, tartalmasan telt ez a három óra. Klassz lenne, ha vidéken is lehetőség lenne ilyen találkozásokra, mert az együtt gondolkodás mindig előrébb visz. Tudom, hogy mik a feladataim a következő lépéshez."
Bojtor Ildikó
"A hozott kérdéseimre maximálisan, kimerítően kaptam választ. Elfgondolkodtató és ösztönző workshop volt, keretbe helyezte az ötleteket, kérdéseket és a megoldáshoz szükséges lépéseket."
Aranyos Erzsébet