Mire is számíts, ha velem tartasz?

Talán tudod, talán nem, ennek az oldalnak előzménye van: a gyerekzsivaj blog, melyet gyermekeim mellett kezdtem el írni.

Ahogy a lurkók cseperedtek, bennem is felmerült azonban a kérdés: mi leszek ha nagy leszek (GYES után).

A gyerekzsivajos évek tapasztalatai, a Facebook oldalon kialakult párbeszédek, az élő anyaklubok azt mutatták, hogy anyukaként mind hasonló kihívásokkal küzdünk a mindennapokban, ezért kezdtem el foglalkozni a coachinggal, hogy anyatársaimat ne csak a többgyermekes anyák tapasztalatával, hanem szakemberként is tudjam támogatni.

Ez a blog tehát NEM gyereknevelési kérdésekről, NEM házi barkácsról, NEM főzőcskézésről fog szólni, vagyis

NEM EGY ANYABLOG!

Ha erre számítasz, akkor ezt jobb, ha most megtudod, de azért remélem, hogy velünk maradsz, mert máris elárulom, hogy ITT TE VAGY A FŐSZEREPLŐ! Ez hogy hangzik?

Te, az édesanya, aki a család motorja (és házi mindenese….): akinek állnia kell a sarat a kisgyerekes mindennapokban, ugyanakkor jó lenne, nem, ha ezt jókedvűen, mosolyogva, kiegyensúlyozottan tennéd, nem igaz?  Úgy, hogy IGAZÁN JÓL ÉRZED MAGA A BŐRÖDBEN!

Ehhez mutatok egyszerűen használható módszereket az blogon!

Személyre szabott megoldásokat egyéni konzultáción tudok nyújtani, de hiszem, hogy csak az oldalt olvasgatva is hasznos ötleteket meríthetsz majd!

Köszönöm, ha megosztod az oldalt kisgyermekes ismerőseiddel is, hátha számukra is érdekes lehet az anyatöltő                           mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm