Hallottál már a "Mesterelme" erejéről?

Szeretnél te is részese lenni egy támogató, inpiráló csoportnak, akikkel együtt fejlődhetsz?

Ha a válaszod igen, tarts velünk a Mastermind Programban!

EGYÜTT NÖVEKSZÜNK!

TÖBB NÉZŐPONTBÓL LÁTJUK A HELYZETET

ELŐREMUTATÓAN GONDOLKODUNK

KAPCSOLATOT, SZÖVETSÉGET ÉPÍTÜNK

MASTERMIND PROGRAM PRAXISÉPÍTŐKNEK

Résztvevő
Alkalom
Óra közös munka

KI VEZETI A PROGRAMOT?

DR. DOMOKOS KATA PRAXISÉPÍTŐ MENTOR VAGYOK

Az online jelenlét erősítésében, személyes márkájuk építésében támogatom a hozzám forduló coachokat, tanácsadókat, segítő foglalkozásúakat.  

Mentorprogramomban egyéni folyamatban dolgozom kezdő coachokkal, segítőkkel és olyanokkal is, akik már régebb óta építik a praxisukat, de úgy érzik, elakadtak, nem érkezik meg az áttörés. 

Akikkel már együtt dolgoztam pl.(kattints a képre a nagyításhoz)

 

>>> REFERENCIÁK <<<

A Mastermind Programot azért hoztam léte, hogy a közösség és a mesterelme erejét kihasználva támogassam a praxisépítőket építésében! 

A Programban a vezető és a moderátor szerepét töltöm be.

MIÉRT PONT MASTERMIND?

 

Mert azt látom, hogy segítő foglalkozású szakemberek is mind elindulnak így vagy úgy és saját kútfőből jutnak, amíg jutnak.

Összevissza olvasnak mindent a marketingről, a vállalkozásfejlesztésről, a stratégiákról, az üzleti modellekről. 

Azt látom hogy minden rendelkezésre álló sok-sok információ ellenére mégis nehéz rátalálni arra az útra,  ami nyílegyenesen vezet a siker felé. Persze, hiszen nincsenek kész receptek!

Inspiráció, jó példák, minták vannak, de ami másnál egy az egyben működik, az nem biztos, hogy “lekoppintva” például nálad is fog.

Plusz, ha más segítők weboldalát megnézed, akkor csak a felszínt kapargatod, valójában nem látsz bele a rendszerekbe.

Gondolom te sem szeretnél a 66. ugyanolyan coach, tanácsadó lenni.

Te is vágysz rá, hogy megtaláld az egyedi hangodat.

A problémák akkor jönnek, amikor úgy érzed, a magad erejéből már minden megtettél, mégsem tudsz áttörni egy bizonyos ponton. 

Ilyenkor megteheted, hogy egy szakértővel dolgozol egyéni folyamat keretében az elakadásaidon vagy….. jelentkezel egy Mastermind Programba, ahol sorstársakkal, pályatársakkal együtt, egymást segítve juthatsz túl a nehézségeken, miközben te is segítesz, inspirálsz másokat.

A Mastermind csoportok működésének alapja a Brainstorming technika, a több szem többet lát elv alapján és arra támaszkodva, hogy kívülállók mindig másként és általában objektívabban látják a te helyzetedet, a lehetőségeidet, mint te magad.

  •  

Kérlek, csak akkor jelentkezz a csoportba, ha nem csak kivenni akarsz, hanem beletenni is! Tapasztalatot, értéket, támogatást, ötleteket…

Ha készen állsz, hogy együtt fejlődj másokkal, ne habozz, jelentkezz a Programba! 

FIGYELEM, a jelentkezés még nem jelenti a programban való automatikus részvételi lehetőséget!

A Mastermind csoportok természetéből adódóan nem szerencsés, ha konkurens tagok vesznek részt a programban, ezért a csoportösszetétel kialakításának jogát fenntartom!  Több azonos területről jelentkező esetén a rsézvételi lehetőséget a befizetés sorrendje határozza meg.

Mindemellett a csoport a teljes titoktartás elve mellett fog működni, melyet írásban is rögzítünk. 

 

MENNYIBE KERÜL A PROGRAM?

A Mastermind Programban való részvétel díja online 5.990 Ft/alkalom, összesen 35.940 Ft, mely összeg egyben vagy két részletben fizethető. 

A személyes Programban való részvétel díja 6.990 Ft/alkalom, összesen 41.940 Ft, mely szintén fizethető egyben vagy két részletben. A személyes találkozók díja tartalmazza a terembérletet és a bekészítést. 

Egy összegű befizetés esetén egy 60 perces online egyéni konzultációs lehetőséget adok ajándékba, melynek értéke 15.000 Ft

HOGY MŰKÖDIK A CSOPORT?

A Mastermind csoportban havi egy alkalommal találkozunk, online vagy élő csoporthoz lehet csatlakozni. 

Az Online csoport Skype-on vagy Messenger videóhívással működik. 

A személyes találkozókra a Cosmic Latte Szalonirodában (1113 Bartók Béla út 79. félemelet 1.) kerül sor.

Egy alkalom 3 órás.

MI TÖRTÉNIK A TALÁLKOZÓKON?

A Mastermind csoportban minden résztvevő hozza a saját célját, témáját, amelyhez a többiek ötleteket, javaslatokat tesznek, kontaktokat ajánlanak a megvalósításhoz. 

Nem baráti beszélgetésre gyűlünk össze, hanem üzleti célokért, ezért a találkozók alatt az időkeretet és a témánál maradást a moderátor felügyeli.

A felmerülő javaslatokat, ötleteket a téma felvetője véleményezi és dolgozza fel, ő dönt fel, mit visz magával a találkozóról és mit valósít meg az elhangzottakból. 

 A találkozók között a Program résztvevői egymással kapcsolatot tartanak/tarthatnak.

A soron következő találkozók témáit, céljait egy héttel a találkozó előtt meg kell küldeni a Program vezetőjének, aki továbbítja azt a többi csoporttagnak, hogy előre fel tudjanak készülni a találkozóra. 

BEMUTATÓ ALKALOM

Ha érdeklődsz a csoport iránt, várlak szeretettel a bemutató alkalmon, ahol megtudhatod, hogyan is fog működni ez a csoport, milyen témákon dolgozunk együtt, mire számíthatsz, ha részt veszel egy ilyen csoportban. 

HELYSZÍN: COSMIC LATTE SZALONIRODA ( 1113 Budapest, Bartók Béla út 79. félem. 1.)

IDŐPONT: 2020. 03.18. 9-12.00

FIGYELEM! A bemutatóra alkalomra elérhető helyek száma korlátos, helyedet a részvételi díj befizetésével tudod biztosítani. Ha betelik a látszám (max 12 fő) a jelentkezés lezárul. 

A CSOPORT TERVEZETT INDULÁSA 2020. MÁRCIUS  VÉGE, ÁPRILIS ELEJE