LISTAÉPÍTÉS A GYAKORLATBAN WORKSHOP

 – coachoknak, segítő foglalkozásúaknak –

 

Coach, tanácsadó, terapeuta, egyéb segítő foglalkozású szakember vagy?

Szeretnél belevágni a hírlevélküldésbe?

Szeretnél olyan e-mail listát építeni, amire ha levelet küldesz, azt megnyitják és megvásárolják a termékedet, szolgáltatásodat? 

Ne higgy azoknak, akik temetik az e-mail-marketinget! Tapasztalatból mondom, hogy a listaépítés igenis működik, lehetséges jó megnyitási és átkattintási arányokat elérni. Az ügyfeleim zöme a kiküldött levelekből kattint át a termékeimre, szolgáltatásaimra és onnan vásárol!   

 

Gyere el és megmutatjuk, hogyan fogj neki te is a hírlevélküldéshez és hogyan építs olyan e-mail listát, amely jól stabilan biztosítja az ügyfeleket/vásárlókat a praxisodban!  

 
 

KIK VAGYUNK MI? 


Dr. Domokos Kata vagyok, coach praxisomban kisgyermekes anyukákat támogatok abban, hogy teljes életet élhessenek anyaként is. Oldalamat ITT nézheted meg, Facebook oldalamon (ITT találod) 6800+ követőm van. Anyukáknak szóló portálokon jelenek meg, stratégiai partnerkapcsolataim vannak, televíziós szereplésekre kapok felkérést.

Praxisépítő mentorként a Mompreneurs (Magyar Vállalkozó Anyukák) közösségben is tevékenykedem. Soha nem bombáztam az ismerőseimet azzal, hogy ajánljanak ismerőseiknek, mégis másfél év alatt egy kiszámítható, előre tervezhető jövedelmet biztosító praxist építettem fel. Ennek egyik fő bázisa a jelenleg már 5000+ feliratkozós e-mail listám. Gyere el a workshopra és megmutatom, hogyan érheted el ezt Te is!

 


Kiss Gőgh Tímea, a ListaMester, a magyar mikro és kisvállalkozók egyik legnépszerűbb hírlevélküldő és e-mail-marketing szoftverét fejlesztő és üzemeltető cég marketing menedzsere vagyok. Pszichológus, aki öt évvel ezelőtt csatlakozott a ListaMester fejlesztői csapatához. Azóta segítségemmel már bemutatkozott a szoftver szlovák “kistestvére”, a ListMaestro is a nemzetközi piacon.

Rendszeresen tartok tréningeket Budapesten a szoftver kezeléséről, marketing automatizációk felépítéséről, valamint konzultációimon e-mail-marketing stratégia kialakításában segítek cégeknek. Bizonyítani tudom, hogy az e-mail-marketing nem halott, hanem még mindig a legjobban megtérülő csatorna. Találkozhatsz velem a Gazdagmami konferenciákon, az Ecommerce Expon, és a Magyar Marketing Fesztiválon is kiállítóként.

MIRŐL LESZ SZÓ A WORKSHOPON?

 
A 4 órás közös műhelymunkán a hírlevélküldés és e-mail-marketingezés gyakorlati részével foglalkozunk.
Áttekintjük milyen stratégia mentén indulj el coachként, segítő foglalkozású szakemberként.
Megnézzük, hogyan tudsz szabályosan feliratkoztatni és hírlevelezni (GDPR kitekintés).
 

  
 

– Beállítjuk a ListaMesterben neked az első feliratkozó listáidat.

– Elkészül az első, GDP kompatibilis feliratkoztató űrlapod, aminek a linkjét azonnal kiteheted a weboldaladra, vagy a FB oldaladon egy posztban.

– Megtanulsz levelet szerkeszteni és formázni, néven szólítani a feliratkozót.
 
– Megtanulsz levelet küldeni (egy feliratkozónak, vagy egy egész listának, azonnal és időzítve is).
 
– Megtanulod azokat az alap beállításokat, amivel el tudsz indulni a listaépítésben.
 
– Megismered a legfontosabb statisztikai adatokat, amire figyelned kell.
 
 

 

NEKED VALÓ EZ A WORKSHOP… 

 

– Ha még nem használsz hírlevélküldő szoftvert és szeretnéd minél gyorsabban és egyszerűbben elkezdeni a hírlevélküldést és listaépítést. 

– Ha használsz hírlevélküldő szoftvert, de nem érsz el vele eredményeket, szeretnél váltani és jó lenne ha valaki már a kezdetektől fogná a kezed.  

– Ha nem vagy tisztában azzal, hogyan is működik az e-mail-marketing, nem tudod, kinek, mikor, mit küldj, hogy stabilan épüljön az e-mail listád, vagy próbálkozol ugyan, de eddig kevés sikerrel.

– Ha drága hírlevélküldő szoftvert használsz, és szeretnél egy magyar, olcsóbb, de hasonlóan nagy tudású szoftverre váltani.
 

 

MIT KAPSZ, HA RÉSZT VESZEL A WORKSHOPON?

 
 

– A 4 órás workshop alatt megtanulod, hogyan állj neki a listaépítésnek, átvesszük a hírlevélküldés és listaépítés működő technikáit, módszereit, a hírlevélküldésre vonatkozó jogi szabályozást.   

– A ListaMesterben elvégezzük együtt azokat a beállításokat, melyekkel elindulhatsz. 

– A workshop felvételét megkapod a workshop után, így otthon is mindig kéznél lesz egy iránytű, ha elakadnál.  

– Minden résztvevő kap egy 30 perces online konzultációs lehetőséget Kiss Gőgh Tímeával, amit a workshop után 30 napon belül tud felhasználni.

 

KORÁBBI RÉSZTVEVŐK VISSZAJELZÉSEI: 

 

 

“Az online praxisépités vélemenyem szerint remek kiindulópont egy kezdő, vagy akár egy gyakorlottabb segítőnek is, amely nagyban hozzajárulhat ahhoz, hogy a tevékenységből származó bevételek a segítő számára stabil és tervezhető szintre érjenek.
Kata bemutatta, hogy hogyan lehet egy online praxis kapcsán úgy kampányokat felépiteni, hogy az a gyakorlatban is működjön, Timi pedig a Listamester bemutatásával lehetővé tette, hogy technikai szempontból is elkezdjük ennek felépitesét. Azonnal használható gyakorlati tudást kaptunk, mindenkinek csak ajánlani tudom a workshopot.”
 
Rátkai Anett
 
 
“Nagyon hasznosnak találtam Kata és Timi workshopját. Egy olyan területet mutattak be, ahol sok induló praxisépítő még nem, vagy nagyon bizonytalanul mozog. Mindketten nyugodtan, támogatóan és türelmesen kommunikálnak, ami igazán segítség az első lépéseknél. 4 óra alatt elindítottuk az alapokat, maximálisan gyakorlati feladatok segítségével és a további felhasználási lehetőségekbe is kaptunk egy pici bepillantást.”
 
Keresztúri-Tóth Krisztina
 
 
“Hasznos tudást kaptunk, pontosan szemléltetve, hogy hírlevél készítésnél/küldésnél mire kell odafigyelni. Nekem sokat segített, és úgyis nagyon könnyen érthető volt számomra workshop, hogy első alkalommal használtam hírlevél küldő rendszert. Marketing tippeket is kaptunk, ami külön bónusz volt. Most már tudom, hogyan kezdjek neki, úgy hogy valóban el is tudjam érni azokat, akikhez szólni szeretnék.”
 
Nagy Klára

 

 

Helyszín: Cosmic Latte szaloniroda, 1113 Budapest, Bartók Béla út 79. félemelet 1.

Ár: 19.990 Ft/fő (a workshop díját előre fizetve tudod biztosítani a helyed a csoportban) 

Időpont: 2019. november 5.(kedd) 09-13.00 

 

FONTOS! A workshopon min. 5 max. 10 fő vehet részt, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és mindenkire jusson idő!