FELIRATKOZTATÓ ANYAGOK KÉSZÍTÉSE MINIKURZUS

Készítsük el együtt a feliratkoztató anyagaidat a weboldaladra!

Coach, segítő foglalkozású szakember vagy? 

Szeretnél e-mail listát építeni és ehhez feliratkoztató anyagokat készíteni?

Nem tudod, technikailag hogyan valósítsd meg mindezt?

Ha ez a helyzet veled, jó helyen vagy! Ez a minikurzus abban segít, hogy elkészítsd a feliratkoztató anyagaidat a weboldaladra. 

a kurzusról

Ezen a videókurzuson megtanulsz letölthető anyagokat készíteni a weboldaladra, melyekkel feliratkozókat gyűjthetsz, illetve e-termékek készítése során használhatsz fel. 

amiről tanulni fogsz

1. Bevezetés

Ezért készíts feliratkoztató anyagokat, minden, amiről tanulni fogunk. 

2. Feliratkoztató anyagok készítése Powerpointban

A legegyszerűbb módon Powerpointban tudsz feliratkoztató anyagot készíteni. Mutatom, hogyan. 

3. Feliratkoztató anyagok készítése Canva Sablonnal

Kipróbáljuk az online képszerkesztő ingyenes verziójában nyújtott lehetőségeket. 

4. Feliratkoztató anyagok készítése Canva-ban
sablon nélkül

Megnézzük, hogyan tudsz sablon nélkül, nulláról feliratkoztató anyagot készíteni az online képszerkesztőben. 

5. Mockup készítése

A kész anyagokból megtanulsz kreatív sablont alkotni, melyet beilleszthetsz a weboldaladra kedvcsinálónak a letöltéshez. 

6. Kitölthető PDF készítése

Az elkészült anyagokból online kitölhető PDF-et varázsolhatsz, így nem kell kinyomtatni, kézzel töltögetni feliratkozás után.

visszajelzések

"Nekem nagyon hasznos volt a minikurzus. Én nem vagyok bátor próbálkozós ezen a téren, de a videók nagyon jól követhetőek voltak és csodák csodája, végül az én gépemen is mindig azt láttam, amit a videón :). Amikor elakadtam, akkor pedig gyors segítséget kaptam. Ráadásul annyi csali ötletem lett közben, hogy majdnem el is felejtettem, hogy nekem most mi a legfontosabb munkám. A leg"szőkébb" technikai antizseniknek (amilyen én is vagyok) is bátran ajánlom az tananyagot."
Petróczi Katalin coach

"Tetszett, hogy rövid és lényegre törő videóanyagok vannak, amikben lépésről lépésre fel van építve, hogyan kell az adott feliratkoztató anyagot elkészíteni. Könnyen fogyasztható és szépen rendszerben gondolkodó a minikurzus, így tényleg minden utasítást csak követni kell, nem bonyolult. A GDPR és marketing tippek is hasznosak, amiket Kata elmond már az első videóban." 

Nagy Klára life coach

" A Canvát ismertem már, de még nem mélyedtem bele és így sokkal gyorsabb lesz, kedvet csináltál hozzá, hogy használjam. Ami pedig külön öröm volt számomra az elektronikusan kitölthető pdf, nagyon király! Szóval köszi a kurzust, hasznos volt számomra, most már neki kell állnom és átültetnem a gyakorlatba. Szerintem még megnézem párszor a videókat!"
Széll Melinda pszichológus

a kurzus ára: 6.990 Ft

/A jelentkezés után az általad megadott e-mail címre küldött díjbekérőben szereplő linken átutalással vagy bankkártyával tudsz fizetni az OTP Simplepay rendszerén keresztül/

kivel tanulsz ezen a kurzuson?

Dr. Domokos Kata segítő foglalkozású szakemberek üzleti mentora vagyok. 

Ezen a videókurzuson azt mutatom meg a gyakorlatban, hogyan készíthetsz  feliratkoztató anyagokat, amelyekkel e-mail listát építhetsz a témád, szolgáltatatásod iránt érdeklődőkből.