Dr. Domokos Kata,  segítő foglalkozású szakemberek üzleti mentora vagyok. 

Amikor 2016-ban elvégeztem az első coach képzésemet, körülnéztem és azon tűnődtem, merre induljak, hogyan szerezzem meg az első fizetős ügyfeleimet.

Sokan tanácsolták, hogy a kapcsolati hálómat használva kezdjek el építkezni, de nem akartam letámadni az ismerőseimet azzal, hogy ajánlgassanak az ismerőseiknek. Készíttettem névjegykártyát, néha osztogattam is, nos ettől sem indult a biznisz…


Találtam ehelyett azonban egy olyan utat és módszert, amivel másfél év alatt felépítettem egy olyan online praxist, amiben nem kell folyamatosan az ügyfelekre vadásznom, mégis rendszeres bevételt hoz.

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan építhetsz Te is stabil online praxist főállású coachként, tanácsadóként, egyéb segítő foglalkozású szakemberként, akkor nézd meg, hogyan tudunk együtt dolgozni vállalkozásod beindításán/fejlesztésén! 

JELENLEG NINCS KAPACITÁSOM EGYÉNI KONZULTÁCIÓRA, KÉRJ ÉRTESÍTÉST, HA ÚJRA ELÉRHETŐ LESZ A KONZULTÁCIÓ! 


Konzultációs csomagok

3 alkalmas fókusz-konzultáció, hogy a számodra aktuálisan fontos területekre koncentrálva fejlesszük a segítő vállalkozásodat!

1. Praxis start

Neked való, ha most indítod a segítő vállalkozásodat és az alapozásban van szükséged segítségre.

Fókuszban:

 • Üzleti ötleted validálása
 • Üzleti terv készítése
 • Online marketing tanácsadás


2. Énmárka megalapozása

Neked való, ha nem tudod, hogyan tűnj ki a piacodon a versenytársak tengeréből. 

Fókuszban:

 • Miben, hogyan tudsz különbözni a hasonló területen dolgozó segítő szakemberektől
 • Önazonos vállalkozás építése
 • Kommunikációs stratégia kialakítása


3. Tartalom-stratégia fókusz

Neked való, ha fejtörést okoz, miről és hogyan kommunikálj rendszeresen, hogy hitelességet és bizalmat építs a témád iránt érdeklődőkben. 

Fókuszban:

 • Tartalomtematika összeállítása
 • Tartalomstratégia meghatározása
 • Kifogyhatatlan ötlettár a rendszeres kommunikációhoz

4. Kampány-stratégia fókusz

Neked való, ha a meglévő termékeidet, szolgáltatásaidat szeretnéd nyomulás és tukmálás nélkül értékesíteni a témád iránt érdeklődőknek. 

Fókuszban:

 • Kampánystratégia kialakítása, kampánytervezés
 • Ütős ajánlatok kialakítása
 • Kampánykommunikáció megtervezése 

Miért bízhatsz meg bennem?

➡️  9 év tapasztalatom van gyakorló coachként (life, business, karrier, executive területen) 3 kisgyerek mellett építettem fel a vállalkozásomat

➡️  több, mint 900 elégedett ügyfelem van (egyéni folyamatok, online kurzusok, előfizetéses klub, workshopok, csoportos coaching) 

➡️ 5 éve mentorálok  segítő foglalkozású szakembereket

Ahol már találkozhattunk

Ügyfeleim mondták

"Kata nagyon összeszedett, rendezett és célirányos. Ez az, amit nekem is át tudott adni. Rendszert vittünk a mindennapjaimba és a businessbe is. Ami nekem a legjobban bejött, hogy Kata figyelembe vett engem is mint ‘a céget működtető embert’. A cég működése lett az én igényeimhez igazítva, rám szabva és nem fordítva."
Krémer Sára
Pelenkátlanodj.hu
"A program során Kata végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat."
Gyalog Hortenzia
Lélek-tudatos anyák mentora
"Nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, de az elején elsősorban abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést. "
Guidi-Farkas Lilla
BabyforYou
"Katának egy coach klubon tartott előadását hallottam először, ami nagyon tetszett és megfogott, hogy mennyire tudatosan felépítette a rendszerét. Így egyből ő jutott eszembe és hozzá fordultam, amikor online marketinggel kapcsolatos kérdéseim akadtak."
Beke Éva
Menta Life coaching
"Bizonytalan vállalkozási ötleteimmel fordultam Katához. Mivel két teljesen különböző elképzelésem volt, így megvizsgáltuk közösen, hogy melyik ötletem életképesebb. Átgondoltuk, hogy milyen kezdeti beruházást kívánnak a projektek, mennyi idő alatt indíthatók el, mikorra és mekkora profitot hozhatnak. Végül sikerült az egyik elképzeléseimet kiválasztanom, amin el is kezdtem dolgozni.. "
Csergőffy Noémi
Nojaerobic
"Személyre szabott, kidolgozott menetrendet, a mindennapokban alkalmazható stratégiai módszereket kaptam. Kitértünk olyan területekre is, amik a felmerülő félelmeim és gátjaim feloldásában is segítségemre lehetnek. Rendkívül hasznosnak találtam a programot.."
Imre-Szabó Kata
Extrairoda.hu

Tudnivalók a fókusz konzultációkról

Mennyibe kerül a program?

A 3 alkalmas fókusz konzultáció díja 120.000 Ft, mely egy összegben fizetendő jelentkezés után. 

Jelentkezés után díjbekérőt küldök az általad megadott e-mail címre, melyet átutalással vagy bankkártyával tudsz fizetni az OTP Simplepay felületén.

Jelentkezés után kérlek, 48 órán belül egyenlítsd ki a program díját. Maximum 10 egyéni ügyfelelet vállalok egyszerre, ezért, ha betelik a létszám, lezárom a jelentkezést a fókusz konzultációs programra.

 

Mi történik jelentkezés után?

Jelentkezéskor kérlek, írd le, hogy miben van szükséged segítségre, hol van most nehézséged a vállalkozásodban. 

Amennyiben már van weboldalad és közösségi média platformjaid, kérlek, hogy ezek linkjét is add meg a jelentkezéskor, hogy az első konzultáció előtt meg tudjam nézni. 

A program díjának kiegyenlítése után időpontot egyeztetünk az első konzultációs alkalomra. 

Az időpont egyeztetésével kapcsolatban az általad megadott telefonszámon foglak keresni.

 

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

 

A konzultációkat online (Skype-on  vagy Messenger videóhíváson keresztül) tartjuk. Egy alkalom 60 perces. A konzultációk során házi feladatot kaphatsz, amit a következő konzultációra kérlek, hogy készíts el. 

Meddig használhatom fel a 3 konzultációs alkalmat?

 

A fókusz konzultációk augusztus 31-ig tartanak, eddig tudod felhasználni a 3 alkalmat. 

Meddig lehet jelentkezni a 3 alkalmas csomagra?

 

Egyszerre maximum 10 egyéni ügyféllel dolgozom, így tudom garantálni a maximális figyelmet minden ügyfelelemnek. Amint betelik a létszám, lezárom a jelentkezést a fókusz konzultációkra. SZABAD HELYEK SZÁMA: 0