Női Vállalkozásfejlesztési Program

4 hónapos vállalkozásfejlesztési megvalósító program segítő szakembereknek, szolgáltatóknak egy segítő szakembertől

... állítsuk új röppályára a vállalkozásodat!

Nem akarsz nyomulni, de szeretnél több ügyfelet?

Ódzkodsz a marketingtől, de nem vagy még elégedett a bevételeddel?

Van megoldás! 

 

Éveket spórolok neked segítő, szolgáltatás alapú vállalkozásod építése során időben, pénzben, felesleges próbálkozások és  kísérletezések nélkül! 

A programban…

💠  olyan ügyfélszerző rendszert építünk, ami folyamatosan hozza neked az új érdeklődőket nyomulás nélkül, s így nem kell örökké kliensekre vadásznod

💠 olyan  fenntartható tartalomstratégiát, aalakítunk ki, ahol nem okoz örök fejtörést, hogy mikor, miről posztolj

💠 személyes márkát építünk, ami megkülönböztet a konkurensek tengerében és visszatérő hűséges ügyfeleket biztosít számodra.

 

Letesztelt, kipróbált, gyakorlatban működő módszerek a személyiségedre és vállalkozásodra szabva!

 

 

Tanulás

Útontartás

Közösség

Pörgessük fel együtt a vállalkozásodat!

Ez a program neked való, ha

➡️ ha gyakorló coach, pszichológus, egyéb segítő foglalkozású szakember, szolgáltatást nyújtó vállalkozó vagy és szeretnéd online is építeni a vállalkozásodat

➡️ nincs tele a naptárad és gondot okoz jelenleg a folyamatos ügyfélszerzés

➡️ követsz marketinges-márkaépítős oldalakat, de úgy érzed, hogy a sok információ között elveszel és nehezen találod meg a neked igazán segítő hatékony módszereket 

➡️ úgy érzed, egyedül teljesen szétforgácsolódsz a sok tennivaló, online felület, üzleti stratégiai lehetőség között és nem is tudod, mivel érdemes valóban foglalkoznod

➡️ érdekel egy kipróbált és működő módszer, amivel időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg, miközben profitábilis vállalkozást építesz segítő foglalkozású szakemberként, szolgáltató vállalkozóként


Te is tudod, hogy nem elég, ha szakmailag jó vagy!

Vállalkozónak lenni teljesen más tészta!

Sok ügyfelem jelenleg még másodállásban dolgozik, vagy kisgyerekek mellett építi a vállalkozását.

Nőként vállalkozni is teljesen más: örökké egyensúlyozunk szerepeink között, hogyan legyünk jó társak, anyák, legyen rend otthon, miközben a vállalkozásunkat építjük.

Jó hír, hogy nem kell egyedül lenned ebben a számos kihívást és nehézséget tartogató helyzetben!

Célom, hogy abban segítselek, hogy hosszú távon profitábilis, önazonos vállalkozást építs kiégés nélkül. 

Abban támogatlak, hogy olyan szerelem-vállalkozásod legyen, ami megadja neked a vállalkozó szabadság 3 fő elemét, ami a 

🗸 pénzügyi szabadság

🗸 időbeli szabadság

🗸 emberi kapcsolatok szabadsága

 

női vállalkozó klub

Amin együtt dolgozunk a programban:

➡️ olyan ügyfélszerző rendszer kialakítása, ami kiszámíthatóan hozza neked az új ügyfeleket hónapról hónapra

➡️ üzleti folyamataid kialakítása, folyamatleírások készítése, melyekkel ki tudod szervezni a “nemszeretem” teendőket a vállalkozásodban, s így neked tényleg a szakmai munkával kell csak foglalkoznod

➡️ olyan énmárka építése, ami megkülönböztet téged a szakterületeden dolgozó számos más szolgáltatótól és visszatérő ügyfélkört biztosít 

➡️ a folyamatos online jelenlétet biztosító tartalomstratégia kialakítása, melyben nem kell folyamatosan azon agyalnod, mikor és miről posztolj és nem égsz ki teljesen a tartalomgyártásban

➡️ örökzöld kampányok felépítése, amelyek akkor is hozzák számodra az ügyfeleket, amikor éppen szabadságon vagy és pihensz

➡️ tananyagok, szolgáltatások fejlesztése (pl. workshopok, előadások, ebookok, online tanfolyamok, előfizetéses rendszer)

➡️ vállalkozási pénzügyek, árazás

➡️ fenntartható vállalkozás kialakítása, hogy ne égj ki és hogy megteremthesd a munka- magánélet tényleges egyensúlyát! 

Neked való a megvalósító program, ha...

 

➡️ nem sablonmegoldásokat, hanem személyre szabott támogatást szeretnél,

➡️ szeretnél gyorsabban, hatékonyabban haladni, mert nincs felesleges időd, energiád és pénzed csak probálkozásokra, kísérletezésekre,

➡️ inkább a szakmai feladatokkal foglalkoznál, ezért szeretnél egy olyan ügyfélszerző rendszert felépíteni, ami ezt mielőbb lehetővé teszi,

➡️ nem csak másolni szeretnél másokat és nem csak tucatszolgáltatásokat kínálnál, hanem szeretnéd tényleg megtalálni és megmutatni, hogy miben vagy te más, miben vagy jobb választás a potenciális ügyfeleid számára, hiszen te elégedett, visszatérő ügyfelekre vágysz.

 

Nem neked való a megvalósító program, ha...

 

➡️ azt gondolod, hogy elég, ha szakmailag jó vagy, de nem szeretnél foglalkozni a vállalkozásod fejlesztésével, marketinggel, pénzügyekkel,

 ➡️ arra vágysz, hogy valaki más megcsináljon neked mindent, nem akarsz te magad foglalkozni tudatosan foglalkozni a vállalkozásod építésével,

➡️ szeretsz mindent egyedül kitalálni, megoldani, nem érdekelnek mások tapasztalatai, bevált módszerei és nem szeretsz másokhoz emberileg kapcsolódni. 

➡️ nem akarsz fejldődni vállalkozóként, emberileg, mert úgy hiszed, már készen vagy és az emberek amúgy sem tudnak változni, ha már kialakult a személyiségük.

 

Milyen típusú vállalkozóknak szól ez a program?

Segítő foglalkozású, szolgáltatás alapú vállalkozóknak segítek, az elmúlt években ügyfeleim között volt:

 • coach
 • pszichológus
 • szervezetfejlesztő tréner
 • táplálkozási tanácsadó
 • virtuális asszisztens
 • fitness edző
 • természetgyógyász
 • jógaoktató
 • Nia táncoktató
 • karriertanácsadó
 • építészmérnök

Ha nem is vagy köztük, de hasonló területen dolgozol, akkor ez a program neked szól!

 

Te is nyomulásnak, tukmálásnak érzed,
ha magadat kell eladnod?

Sok hozzám forduló vállalkozónak ellenérzése van a marketinggel szemben, mert nyomulásnak, tukmálásnak érzik, ha a szolgáltatásaikat kell értékesíteniük.

Igen, az tényleg nyomulás, ha csak a fizetős szolgáltatásaidat nyomatod állandóan!

Pedig figyelj csak, itt a lényeg: értékesíteni = értéket adni.  

 

ÉRTÉK modell – ebben hiszek, eszerint dolgozom!  

 

Ismerd meg az ÉRTÉK- modellt!

Hogy is néz ez ki a gyakorlatban?

1. Amikor a témád iránt érdeklődők rád találnak, először bizalmat kell építened és a hitelességedről fontos meggyőznöd őket. Enélkül biztosan nem lesznek az ügyfeleid. 

2. Fontos, hogy a telített segítő és szolgáltató piac többi szereplőjével szemben hozzád ragaszkodjanak. 

3. Ehhez szükéges, hogy a tudásod egy részét akár ingyen is átadd, tanítsd őket, adj értéket. 

4. Csak ezután következik az értékesítés! 

5. Ha te is arra vágysz, hogy visszatérő ügyfeleid legyenek, azon is érdemes dolgoznod, hogy nyomon kövesd őket, segíts nekik továbbra is és növeld az ügyfélélettartamot!

 

Amiről tanulni fogsz a programban:

1. Vállalkozásfejlesztés másként

Miben más segítő szakemberként szolgáltatóként építeni egy vállalkozást mint más területeken? Vállalkozói gondolkodás, vállalkozói célok, víziók

2. Szakterület és célközönség meghatározása

Annak érdekében, hogy kitűnj a segítő foglalkozásúak tengeréből, elemi fontosságú annak pontos meghatározása és szűkítése, hogy kiknek és miben segítesz a vállalkozásoddal. 

ideális ügyfél

3. Szakértői imázs és énmárka erősítése

Megtanulod, hogy mi szükséges ahhoz, hogy kialakuljon az a bizalom közted és a témád iránt érdeklődők között, hogy hiteles szakemberként tekintsenek rád és téged válasszanak akkor is, ha sok segítő van a szakterületeden.

4. Online jelenlét megalapozása

A modul célja, hogy ne csak az 1:1 idődet kelljen értékesítened, hisz az hosszú távon kiégéshez vezethet. Megtanulod, hogy pontosan milyen eszközök, platformok szükségesek ahhoz, hogy az online térben is meghatározó szereplővé válj a piacodon. Ügyfélszerzés és üzleti modelled kiválasztása.

5. Termék,- és szolgáltatásportfólió kialakítása

Kialakítod azt a termék, és szolgáltatásportfóliót, amely lehetővé teszi, hogy minél szélesebb körben ki tudd szolgálni a témád iránt érdeklődőket: kezdve az olcsóbb árfekvésű belépő termékektől a magasabb árú szolgáltatásokig. 

6. Termék,- és szolgáltatásfejlesztés

A programcélja, hogy ne csak egy elméleti portfóliód legyen, de gyakorlati segítséget is kapsz a termékek/szolgáltatások fejlesztéséhez. 

7. Kommunikációs stratégia kialakítása

Megtanulod, hogyan tudod nyomulásmentesen, tukmálás nélkül értékesíteni a szolgáltatásaidat. Kifogyhatatalan tartalomstratégiai ötlettárat kapsz annak érdekében, hogy soha ne okozzon fejtörést, mikor miről írj beszélj, posztolj.  

8. Vállalkozási pénzügyek

Megnézzük, mi szükséges ahhoz, hogy ne csak a szakmai, de a pénzügyi céljaidat is elérd és egy folyamatosan növekvő vállalkozást építhess fel. 

9. Fenntartható, profitábilis vállalkozás

A program fő célja, hogy teljes körű támogatást kapj egy fenntartható segítő vállalkozás építése érdekében. Olyan témákról is tanulsz, amelyek azt segítik elő, hogy egy fenntartható, profitábális vállalkozást építs hosszútávon!

A vállalkozói út magányos tud lenni...

Ha te is hosszú távra tervezed a vállalkozásodat, akkor jól tudod, hogy mind emberileg, mind szakmailag érni fognak kihívások, nehézségek.

Lesz elbizonytalanodás, lesz, hogy esetleg nem úgy jönnek az eredmények.

Lehet, hogy a te családodban sincs más vállalkozó, vagy éppen senki nem támogat téged ezen az úton. 

Ezért is fontos, hogy sose légy egyedül!

Ha van melletted egy mentor, aki fogja a kezedet és egy támogató, összatartó közösség, akkor viszont képes leszel hegyeket megmozgatni!  

A programban 8+ év üzleti coachként és 6+ év vállalkozásfejlesztési mentorként szerzett tapasztalatommal segítelek vállalkozói utadon, hogy ne veszítsd el a lendületetdet, a motivációdat és hogy tartsd a fókuszt. 

A program emellett egy olyan közeget biztosít számodra, ahol más vállalkozónőkkel kapcsolódhatsz,  ahol örülhetünk egymás sikereinek, bátorítjuk egymást a nehezebb időszakokban is. Itt mind egy cipőben  járunk, hasonló kihívásokkal találkozunk, de együtt képesek vagyunk fejlődni, előbbre jutni, sikeres vállalkozást építeni!

 

női vállalkozói klub

Néhány korábbi részvevő visszajelzése a mentorprogramról:

... a program nemcsak a vállalkozásod fejlesztéséről szól, hanem rólad is, mint vállalkozóról!

Jól tudom, hogy sokszor a saját korlátozó hiedelmeid is akadályoznak abban, hogy sikeresen építs a vállalkozásodat:

“nem vagyok elég jó”, 

“mit szólnak mások”, 

“rossz anya/feleség vagyok, ha a családtól veszem el az időt”,

“nem szeretek szerepelni”

“nem akarok nyomulni, a marketing csak tukmálás…”

 “mit akarok már 50 évesen…” 

8 éves üzleti coachként szerzett tapasztalatommal átsegítelek ezeken a belső gátakon, hogy magabiztos vállalkozóvá válhass!

Ki lesz a mentorod?

Dr. Domokos Kata,  segítő foglalkozású szakemberek, szolgáltatás alapú női vállalkozók üzleti mentora vagyok. 

➡️ 8+ év tapasztalatom van gyakorló coachként  (life, business, karrier, executive területen) 

➡️ több, mint 900 elégedett ügyfelem van (egyéni-csoportos folyamatok, online kurzusok,workshopok, előfizetéses klub)

➡️ 6+ éve mentorálok segítő foglalkozású, illetve szolgáltató vállalkozónőket

➡️ 3 kisgyerek mellett, pályaelhagyó jogászként  építettem fel a saját vállalkozásomat, és segíthetek neked is, ha te is karrierváltóként vagy kisgyerekek mellett vállalkozol.  

Az én történetem...

 

Amikor 2016-ban elvégeztem az első coach képzésemet, körülnéztem és azon tűnődtem, merre induljak, hogyan szerezzem meg az első fizetős ügyfeleimet.

Sokan tanácsolták, hogy a kapcsolati hálómat használva kezdjek el építkezni, de nem akartam letámadni az ismerőseimet azzal, hogy ajánlgassanak az ismerőseiknek. Készíttettem névjegykártyát, néha osztogattam is, nos ettől sem indult a biznisz…

Találtam ehelyett azonban egy olyan utat és módszert, amivel másfél év alatt felépítettem egy olyan online praxist, amiben nem kell folyamatosan az ügyfelekre vadásznom, mégis rendszeres bevételt hoz. Mindezt karrierváltóként, 3 kisgyerek mellett.

Egy segítő – szolgáltatás alapú vállalkozás egészen más, mint egy webshop, vagy egy fizikai bolt, ezért legtöbbször nem működnek az általánosan ajánlott marketinges módszerek

Ha szeretnél te is stabil online praxist építeni főállású coachként, tanácsadóként, egyéb segítő foglalkozású szakemberként, akkor dolgozzunk együtt és megmutatom, hogyan tudod minél gyorsabban, felesleges körök és zsákutcák nélkül Te is sikerre vinni a vállalkozásodat!  

Ezért hiszek benne, hogy neked is tudok segíteni:

 

➡️ 3 kisgyerek mellett építettem fel saját coaching vállalkozásomat:  magam készítettem a weboldalamat, kezelem a közösségi média felületeimet, készítem az online tananyagaimat, vagyis nem csak elméletben tudom, hogy mit kellene csinálni, de 9 éves gyakorlati tudással és tapasztalatokkal rendelkezem

➡️ gyakorló coach vagyok, hetente átlagosan 6 egyéni konzultációt tartok évek óta, vagyis tudom mivel jár, hogyan zajlik a tényleges ügyfélmunka a gyakorlatban 

➡️ 8+ éve vagyok főállású vállalkozó, saját bőrön tapasztaltam meg és jutottam túl a kezdeti nehézségeken, buktatókon és tudok abban segíteni, hogy építsd a vállalkozásodat okosabban, gyorsabban, hisz tudom, mik azok a zsákutcák, amikbe nem érdemes bemenned

➡️ 6+  éve mentorálok segítő foglalkozású szakembereket, szolgáltatás alapú vállalkozókat, ezért látom, hogy amit tanítok, az nem csak nálam működik, de ügyfeleim segítő vállalkozását is fellendíti

➡️ a vállalkozói lét természetes velejárója, hogy hullámzó a lendület, a motiváció. Át tudlak segíteni a mentális hullámvölgyeken, mélypontokon, ahogy ennyi év alatt nekem is sikerült ezeken túljutnom.  A kiégésnek ugyanis jelentős kockázata van azoknál, akik segítő szakemberként napi szinten emberekkel foglalkoznak! 

➡️ a vállalkozói lét nem csak a szakmai készségeket és a marketingtudást igényli. Épp ennyire fontos, hogy megfelelő vállalkozói szemlélettel építkezzünk – ehhez mindenképpen egy vezetői hozzáállásra és egy jól átgondolt üzleti stratégiára van szükséged.  Ez az, ami téged is hosszú távon segíteni fog vállalkozói utad során. és ezt átadom neked a közös munka során. 

 

Ahol már találkozhattunk:

Mentoráljaim mondták:

"Kata nagyon összeszedett, rendezett és célirányos. Ez az, amit nekem is át tudott adni. Rendszert vittünk a mindennapjaimba és a businessbe is. Ami nekem a legjobban bejött, hogy Kata figyelembe vett engem is mint ‘a céget működtető embert’. A cég működése lett az én igényeimhez igazítva, rám szabva és nem fordítva."
Krémer Sára
Pelenkátlanodj.hu
"Nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, de az elején elsősorban abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést. "
Guidi-Farkas Lilla
BabyforYou
"Bizonytalan vállalkozási ötleteimmel fordultam Katához. Mivel két teljesen különböző elképzelésem volt, így megvizsgáltuk közösen, hogy melyik ötletem életképesebb. Átgondoltuk, hogy milyen kezdeti beruházást kívánnak a projektek, mennyi idő alatt indíthatók el, mikorra és mekkora profitot hozhatnak. Végül sikerült az egyik elképzeléseimet kiválasztanom, amin el is kezdtünk dolgozni. "
Csergőffy Noémi
Nojaerobic
"Komplex segítséget kaptam ahhoz, hogy újonnan induló vállalkozásomhoz megteremtsem azt a biztos alapot, amire szükségem van. Számomra a leghasznosabb, hogy elkezdtem a vásárlóim/klienseim szemén keresztül nézni a vállalkozásomat és így könnyebben veszem az akadályokat, mert belegondolok, hogy kik lennének azok, akik megkeresnek engem, és hogy nekik mire lehet majd szükségük."
Kármán Edit
E-Co Solutions
"Rendszerszemléletben, látásmódban fejlődtem leginkább, jobban látom a saját utam lehetőségeit vállalkozóként és így céltudatosabban is tudok haladni tovább. Köszönöm a sok tudást, tapasztalatot, amit őszintén megosztottál velünk Kata, sokat segítettél ezzel, hogy reálisabb képet kapjak a coach-ság útjáról egy online praxissal."
Kiglics-Kurbel Andrea
KKA Coaching
"Elsősorban a vállalkozói szemléletem változott. Sokat segített, hogy mankót kaptam ahhoz, hogyan határozzam meg a lehető legpontosabban, hogy kikkel szeretnék foglalkozni, és hogy pontosan milyen irányba szeretnék majd haladni. Rengeteget tanultam a portfólió összeállításáról, ami frissen induló vállalkozóként komoly fejtörést okozott. Az egész program nagyon hasznos volt, mindenből tanultam, sok új dolgot ismertem meg."
Markó Júlia
Életmesék Coaching
"Köszönöm, hogy Tőled tanulhattam! Már egy ideje, gondolkodtam, hogy szeretném, ha valaki segítene fejleszteni a vállalkozásomat. Hétről-hétre mindig új ötleteket javasoltál, amikkel hatékonyabbá tudtam tenni az üzletemet. A közös ötletelések elindították a gondolataimat, amiket a jövőben is szeretnék kipróbálni, alkalmazni. Ha valami nem úgy jött össze, ahogy terveztem, segítettél javítani, fejleszteni rajta. Fontos számodra, hogy elérjük a várt eredményeket, ezért addig javasoltál ötleteket, amíg a kívánt célt el nem értük. Kaptam egy stratégiát általad, most már látom, hogyan tudom eredményesebben irányítani a vállalkozásomat. Szívesen ajánlak tovább, aki egy egy megbízható, megoldásközpontú, eredményes támogató, segítő szakembert keres vállalkozásának beindításához, fellendítéséhez. "
Kerekes Ágota
Életújítók
"A mentorprogram során Kata végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat."
Gyalog Hortenzia
Lélek-tudatos anyák mentora
"Személyre szabott, kidolgozott menetrendet, a mindennapokban alkalmazható stratégiai módszereket kaptam. Kitértünk olyan területekre is, amik a felmerülő félelmeim és gátjaim feloldásában is segítségemre lehetnek. Rendkívül hasznosnak találtam a programot.."
Imre-Szabó Kata
Extrairoda.hu
"Nem gondoltam magamról, hogy vállalkozó típus lennék, de Kata programja arra mutatott rá, hogy mindenki lehet az, csak meg kell találnia a saját útját, módszerét. Rengeteg hasznos és praktikus tanácsot, ötletet, támogatást kaptunk Katától, és talán az tetszett a legjobban, hogy a számomra távolinak, idegennek gondolt vállalkozói létet elérhető közelségbe hozta. Valamint az is nagyon tetszik, hogy hiába ért véget a program, Kata nem engedi el a kezünket, továbbra is ott van a háttérben segítőként, ha szükség van rá."
Stáhly Nikolett
induló vállalkozó
"Katának egy coach klubon tartott előadását hallottam először, ami nagyon tetszett és megfogott, hogy mennyire tudatosan felépítette a rendszerét. Így egyből ő jutott eszembe és hozzá fordultam, amikor online marketinggel kapcsolatos elakdásaim akadtak."
Beke Éva
Menta Life coaching
"Adott egy szemléletmódot és hozzá teljesen gyakorlatias megvalósítási ötleteket, lépésről lépésre követhető itinert. Emellett nagyon hasznos volt a közösség támogató ereje és Kata segítőkészsége minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.."
Gaschler-Gyeviki Nóra
Benned a létra

Nézd meg ezt a hangulatvideót is,
mire számíthatsz velünk 🙂

Mit kapsz pontosan a megvalósító programban?

> 25 perces díjmentes szakmai konzultáció

Jelentkezés után részt veszel egy 25 perces telefonos szakmai konzultáción, ahol átbeszéljük, hogy hol tart jelenleg a vállalkozásod és miben van szükséged segítségre és eldöntjük, hogyan tudunk együtt dolgozni a programban. 

> Vállalkozás-felmérő kérdőív

Egy írásos kérdőívvel felmérjük a vállalkozásodat: mi van jelenleg a kezedben, mik a fejlesztendő területek. Így mérhető lesz, hogy miben fejlődtél a program alatt.

> Élő képzési napok Zoom-on

Nem előre felvett videókkal várlak, a képzési napokat személyesen tartom Zoom-on,  együtt tanulunk és dolgozunk online. A felvételek visszanézhetőek lesznek, ha nem tudsz jönni élőben.

 > Élő kérdezz-felelek

A képzési napokon élőben tudsz kérdezni tőlem. Jelenleg az egyéni konzultáción kívül ez az egyetlen platform, ahol személyre szabottan tudok segíteni neked vállalkozásod fejlesztésében.

> Házi feladat elemzések

A képzési modulokhoz kapcsolódóan házi feladatokat is kapsz, melyeket személyre szabottan kielemzek és visszajelzek neked a javasolt módosításokkal kapcsolatban. 

 Meghívott előadók 

Egyes moduloknál a hazai piacon ismert magyar szakértőktől is tanulhatsz, akik meghívott előadóként csatlakoznak a képzési napokhoz (itt élőben kérdezhetsz is tőlük), vagy bónusz tananyagok keretében adják át tanításaikat neked . 

 > Vállalkozásfejlesztési tananyagok

Annak érdekében, hogy vállalkozásod fejlesztésében minél szélesebb körű támogatást kapj online tudásanyagokkal is készülök számodra, melyekhez a tanulói felületen férsz hozzá. 

 Zárt csoportos támogatás 

A képzési napokon kívül a program zárt támogató Facebook csoportjában tudsz kérdezni tőlem és másoktól is. 

 Támogató közösség 

Gyakorlati tapasztalat, hogy mennyire hasznos, ha külső szemekre, szempontokra is nyitott vagy, mert ez segíthet dobozon kívül gondolkodni a vállalkozásodban. Kapcsolatépítési lehetőség, inspiráló, lendületet adó vállalkozói közeg, ami vár a csoportban. 

Letölthető segédletek, sablonok 

Letölthető segédletekkel, sablonokkal is segítelek, amiket később önállóan  is tudsz használni, amikor már nem leszek melletted.  

 

 

Technikai támogatás 

Ha technikai elakadásaid akadnak, azok megoldásában is tudlak támogatni. Kivitelezői adatbázisomban letesztelt, megbízható szakembereket találsz,  segítenek neked (pl. weboldalfejlesztés, hírlevelezés, hirdetéskezelés, online marketing rendszerek építése)

 

Meghívott előadók a programban,
akiktől élőben kérdezhetsz is

Extra online tananyagok a programban
(az élő Zoom-os alkalmakon kívül)

Mire számíthatsz, ha elvégzed a programot?

Bevételnövekedés

A program során felépített ügyfélszerző rendszereddel folyamatos bevétel és profit növekedésre számíthatsz, anélkül, hogy folyamatosan új ügyfelekre kellene vadásznod. 

Vállalkozói szemlélet

Megtanulsz vállalkozói észjárással dönteni az üzleti folyamatokról és lehetőségekről. Megtanulsz rendszerben, hosszú távú stratégiában gondolkodni és nem indulsz el hirtelen ötlettől vezérelve, minden jónak tűnő irány, online platform felé. 

Több idő a szakmai feladatokra

Tudom, hogy nem arra vágysz, hogy folyamatosan weboldalt bütykölj, meg közösségi média posztokon agyalj. Ehelyett végre tudsz a “szakmával” foglalkozni: az ügyfeleiddel dolgozni, tanulhatsz, kutathatsz, arra fordítasz időt, ami abban támogat, hogy még jobb szakember lehess. 

Több szabadidő

Mivel a felépített automatizált rendszer dolgozik helyetted, ezért nem egy 8+ órás alkalmazott leszel a saját vállalkozásodban.  Több időd lesz a családodra, a pihenésre. 

Milyen értékeket kapsz a programban?

25 perces szakmai konzultáció telefonon

ÉRTÉKE: 15.000 Ft

vállalkozás-felmérő kérdőív

ÉRTÉKE: 5.000 Ft

Élő szakmai képzés

ÉRTÉKE: 360.000 Ft

extra tananyagok a zárt tagsági oldalon

ÉRTÉKE: 200.000 Ft

MEGHÍVOTT ELŐADÓK

ÉRTÉKE: 100.000 Ft

Házi feladat elemzések

ÉRTÉKE: 90.000 Ft

élő kérdezési lehetőség

ÉRTÉKE: 90.000 Ft

letölthető sablonok, segédletek

ÉRTÉKE: 30.000 Ft

zárt csoportos közösség és támogatás

ÉRTÉKE: FELBECSÜLHETETELN

A programban foglaltak összértéke több mint 900.000 Ft

Ügyfeleim sikerei

Hogyan lehet jelentkezni a programra?

Mivel a program egy többhónapos együttműködés keretében zajlik, előzetesen szeretném felmérni hogy ez-e a neked és a vállalkozásodnak való megvalósító program. Fontos, hogy ne csak szakmailag, de emberileg is tudjunk kapcsolódni, ez nélkülözhetetlen a sikeres együttműködéshez. Szeretném látni, hogy hol tart jelenleg a vállalkozásod, miben van szükséged segítségre, így tudunk mindketten megalapozott döntést hozni a közös munkáról. 

A fentiek miatt nincs azonnali csatlakozási lehetőség, hanem egy díjmentes, kötelezettségmentes 25 perces telefonos szakmai konzultáció keretében megnézzük segítő vállalkozásod fejlesztési lehetőségeit és a programban való részvétel kereteit.

A program pontos árát a telefonos konzultáción egyeztetjük, mivel több fizetési konstrukció elérhető, részletfizetést is választhatsz.

Ha a telefonos konzultáción mindketten úgy döntünk, hogy szeretnénk együtt dolgozni, akkor megbeszéljük a csatlakozás részleteit is. 


Néhány technikai részlet

A 25 perces szakmai konzultációra az időpontfoglalón keresztül tudsz regisztrálni a szabad helyek függvényében.

Az általad megadott telefonszámon a lefoglalt időpontban hívni foglak a 25 perces szakmai konzultáción.

E-mail-ben kapsz visszaigazolást is a lefoglalt időpontról. Kérlek, a lefoglalt időpontot írd is be a naptáradba, hogy elérjelek a megadott időpontban. Telefonon foglak hívni.

Igen, a Zoom alkalmak felvételeit kiküldöm, le tudod tölteni magadnak, hogy később is elérhető legyen.

Ha nem tudsz minden Zoom alkalomra élőben eljönni, ne aggódj, nem maradsz le semmiről, visszanézheted, feldolgozhatod és kérdezhetsz utólag is.  

 

A képzési napokat Zoom-on tartjuk, nagyjából kéthetente, a képzési napokon kívül a Facebook zárt csoportunkban bármikor tudsz kérdezni. 

A tagsági oldalon találod majd az extra anyagokat, bónuszokat is. 

 

A program pontos árát a telefonos konzultáción egyeztetjük, mivel több fizetési konstrukció elérhető, részletfizetést is választhatsz.

Igen, ha szeretnéd, három részletben is tudod fizetni a program díját. Ennek részleteit telefonon tudjuk egyeztetni.

A program indulásákor küldöm el számodra a felhasználónevet és jelszót, amivel be tudsz majd lépni a program belső felületére. 

A program indulásakor meghívót küldök az általad megadott e-mail címedre.  A csoporthoz személyes profillal tudsz majd csatlakozni. 

Igen, a 2. alkalom végig pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha eddig jelzed nekem e-mailben (a kata@drdomokoskata.hu e-mail címen), hogy nem tetszik a program és nem szeretnéd folytatni, akkor visszautalom számodra a befizetett részvételi díjat. 

Pörgessük fel együtt a vállalkozásodat!

 

Foglalj időpontot a 25 perces díjmentes telefonos konzultációra, ahol megnézzük, miben van szükséged segítségre és eldöntjük, tudunk-e együtt dolgozni a program keretein belül, neked való-e ez a program. 

A telefonos konzultációra reggel 8:30 és délután 16.00 óra között foglalhatók időpontok.

help-g5a1578670_1280

Ha maradt még kérdésed, írj levelet 

a kata@drdomokoskata.hu e-mail címre

 és 24 órán belül válaszolok!