BRANDING ÉS STÍLUS WORKSHOP

 – segítő foglalkozásúaknak –

 

 

Te is jártál már úgy, hogy egy weboldalt böngészve tovább lapoztál, mert nem volt szimpatikus az oldalon lévő szakértő fényképe?

Hogy egy konferencián nevetségesnek vagy hiteltelennek éreztél egy előadót, mert rosszul volt öltözve?

Szeretnéd vagy sem, az emberek az első benyomás alapján betesznek téged egy dobozba. Véleményt alkotnak rólad, pusztán a megjelenésed, a kisugárzásod alapján. Aztán, ha nem jó dobozba kerültél, rengeteget kell dolgozni, hogy ezt megváltoztasd a potenciális ügyfeled fejében. Már ha kapsz rá esélyt és nem veszíted el véglegesen és választ mást helyetted. 

Lehetsz bármilyen jó szakember, ha a megjelenéseddel nem tükrözöd azt az életérzést, üzenetet, amit szeretnél továbbadni. Nem leszel hiteles.

Tudtad, hogy amikor a szolgáltatásodat értékesíted, akkor valójában egy márkát képvielsz? Tudtad, hogy a leendő ügyfeleid olykor már az első benyomásaik alapján eldöntik tudat alatt, hogy szeretnének veled dolgozni vagy sem? 

 

Gyere el BRANDING & STÍLUS WORKSHOPRA és megmutatjuk, hogyan jelenj meg stílusosan leendő ügyfeleid és a külvilág előtt és hogyan építs brandet,hogy mindazt, ami benned van, a megjelenésed, a fellépésed, a kommunikációd is tükrözze!  

  

 

  

Mit kapsz, ha részt veszel a workshopon?

 
 
DÉLELŐTT: BRANDÉPÍTÉS KATÁVAL
 
 

Mit is jelent egy brand? Felismerhető, megjegyezhető, látható! Valamiben különlegesnek kell lenned. A branding fontos eleme, hogy átadd vele az üzenetetedet: miben tudsz segíteni, milyen eredményekre számíthatnak, akik veled dolgoznak! Ennek egy rész a Te megjelenésesed, de fontos része a hitelesség és hogy mindez az összes felületeden, ahol kommuniklsz egységesen jelenjen meg. Fontos: mesterségesen nem érdemes brandet építeni, az önazonosság elengedhetetlen!

Műhelygyakorlat keretében dolgozunk a sztoridon, a küldetéseden és hogy hogyan jelenjen meg a márkád a piacon. 

A workshop menete:

A branding (márkaépítés) gyakorlati lépéseit egyénre szabott feladatokon keresztül és csoportmunkában végezzük. Így mindarról, amit te elképzelsz márkaismertetődnek, vagy amit annak hiszel, azonnal visszajelzést is kaphatsz. 

 

DÉLUTÁN: SZÍN ÉS STÍLUSTANÁCSADÁS ZSÓFIVAL
 
 

Az első lépés, hogy legyél tisztában azzal, hogy milyen színek állnak a legjobban neked.  Hiszed vagy sem, a színeknek hatalmas erejük van. Magasba emelnek, vagy lenyomnak a földbe. Éveket öregedhetsz vagy fiatalodhatsz miattuk. De a színeket megfelelően kiválasztva kitűnhetsz a tömegből és visszacsempészheted a harmóniát a hétköznapjaidba.  Így fotózásoknál, üzleti megbeszéléseken, előadásokon tudni fogod milyen színt válassz, hogy a maximumot hozhasd ki magadból.

 

Miról szól a színtanácsadás?

 

A színkendők segítségével megnézzük személyre szabottan, hogy milyen színek állnak Neked a legjobban és melyeket érdemes száműznöd a gardróbodból.  Az elemzés végén megtudod a pontos színtípusodat és egy kis kártyán hazaviheted a saját színpalettádat.

A színtípusod pontos ismerete segítséget nyújt abban is, hogy milyen hajszínt válassz, amennyiben festeni szeretnéd a hajad. Kitérek arra is, hogy milyen színekkel érdemes sminkelned, illetve, hogy a mely más színtípusok színeibe kóstolhatsz bele büntetlenüés melyeket érdemes kerülnöd.

 

A workshop menete:

workshop elején tartok egy rövidebb előadást a színelmélet alapjairól. Emberi, teljesen közérthető nyelven, csak hogy értsd és jobban lásdmajd, hogy mi fog történni a színelemzés közben. Ez körülbelül 45-60 percet vesz igénybe attól függően, hogy közben mennyi kérdés merül fel.

Utána mindenkit egyenként kielemzek a színkendők segítségével. Csoportos workshop esetén a rád eső rész 15-20 perc.

A csoportos színtanácsadás hatalmas előnye, hogy látod a többiek elemzését is, és jobban fogod látni, hogy melyik szín, hogyan változtatja meg az arcuk, szemük színét. Van egy kollektíélmény, hogyha  másik 4 ember is azt mondja neked egy adott árnyalatról, hogy nagyon jól áll  vagy rettenetesen mutat.

 

Fontos:

Ha szeretnél eljönni, arra szeretnélek kérni, hogy készülj fel arra, hogy ezt a tanácsadást szakszerűen csak  smink nélkül tudom elvégezni rajtad, ezért smink nélkül, vagy minimális sminkben gyere. Egy pici szemceruza is félre tudja vinni az elemzést.  Nagyon fontos, hogy minél természetesebben tudjuk megvizsgálni a természetes kontrasztjaid.

 

KIK VAGYUNK MI?

Személyi stylist, szín és stílustanácsadó, aki ügyfeleit abban segíti, hogy közelebb kerüljenek a stílusos és tudatos öltözködés világához.

CSEKE-KOVÁCS ZSÓFIA

Jogász, life és business coach, aki a praxisépítésben támogat coachokat, segítő foglakozású szakembereket olyan területeken, mint a marketing, branding és stratégia.

DR. DOMOKOS KATA

Helyszín: MEtime Showroom , 1062 Budapest, Andrássy út 79. 

Ár: 18.990 Ft/fő (a workshop díját előre fizetve tudod biztosítani a helyed a csoportban) 

Időpont: 2018. június 7. (csütörtök) 10-15.00

FONTOS! A workshopon min. 3 max. 8 fő vehet részt, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és mindenkire jusson idő! 

 

JELENTKEZÉS A WORKSHOPRA

Név*
Email*
Számlázási cím*
Település*
Irányítószám*
Telefonszám*