Segítő szakemberként szeretnéd erősíteni az online jelenlétedet?
TÖLTSD LE A 36 ÖTLETET SZAKÉRTŐI IMÁZSOD ÉPÍTÉSÉHEZ!

COACH,PSZICHOLÓGUS,

SEGÍTŐ SZAKEMBER VAGY? 

➡️ nehezedre esik, hogy megmutasd magadat a közösségi médiában? 

➡️ nem tudod, miről posztolj, hogy építsd a szakértői imázsodat? 

➡️ szeretnél ehhez egy gyakorlatias segédletet, ami leveszi a válladról ezt a terhet? 

Töltsd le és nyomtasd ki az ötlettárat a 36 gyors tipphez a megvalósítási segédlettel és kezdd el ma építeni a szakértői imázsodat az online platformokon!  

Ki készítette az ötlettárat?

Dr. Domokos Kata,  segítő foglalkozású szakemberek, szolgáltatás alapú női vállalkozók üzleti mentora vagyok. 

➡️ 8+ év tapasztalatom van gyakorló coachként  (life, business, karrier, executive területen) 

➡️ több, mint 900 elégedett ügyfelem van (egyéni-csoportos folyamatok, online kurzusok,workshopok, előfizetéses klub)

➡️ 6+ éve mentorálok segítő foglalkozású, illetve szolgáltató vállalkozónőket

Ahol már találkozhattunk

Ügyfeleim mondták...

"Kata nagyon összeszedett, rendezett és célirányos. Ez az, amit nekem is át tudott adni. Rendszert vittünk a mindennapjaimba és a businessbe is. Ami nekem a legjobban bejött, hogy Kata figyelembe vett engem is mint ‘a céget működtető embert’. A cég működése lett az én igényeimhez igazítva, rám szabva és nem fordítva."
Krémer Sára
Pelenkátlanodj.hu
"A mentorprogram során Kata végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat."
Gyalog Hortenzia
Lélek-tudatos anyák mentora
"Nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, de az elején elsősorban abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést. "
Guidi-Farkas Lilla
BabyforYou
"Katának egy coach klubon tartott előadását hallottam először, ami nagyon tetszett és megfogott, hogy mennyire tudatosan felépítette a rendszerét. Így egyből ő jutott eszembe és hozzá fordultam, amikor online marketinggel kapcsolatos kérdéseim akadtak."
Beke Éva
Menta Life coaching
"Bizonytalan vállalkozási ötleteimmel fordultam Katához. Mivel két teljesen különböző elképzelésem volt, így megvizsgáltuk közösen, hogy melyik ötletem életképesebb. Átgondoltuk, hogy milyen kezdeti beruházást kívánnak a projektek, mennyi idő alatt indíthatók el, mikorra és mekkora profitot hozhatnak. Végül sikerült az egyik elképzeléseimet kiválasztanom, amin el is kezdtem dolgozni.. "
Csergőffy Noémi
Nojaerobic
"Személyre szabott, kidolgozott menetrendet, a mindennapokban alkalmazható stratégiai módszereket kaptam. Kitértünk olyan területekre is, amik a felmerülő félelmeim és gátjaim feloldásában is segítségemre lehetnek. Rendkívül hasznosnak találtam a programot.."
Imre-Szabó Kata
Extrairoda.hu
36 ÖTLET SZAKÉRTŐI IMÁZS ÉPÍTÉSÉHEZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
LETÖLTÉS