ELSŐ HÍRLEVÉLSOROZATOM MINIKURZUS

Készítsük el együtt az első hírlevélsorozatodat!

a kurzusról

Ezen a kurzuson megtanulod, hogyan építs bizalmat, edukáld a közönséget, ápold a a kapcsolatot az olvasóiddal, és add el termékeidet, szolgáltatásaidat.

E-MAIL- MARKETING COACHOKNAK, SEGÍTŐ FOGLALKOZÁSÚAKNAK 

amiről tanulni fogsz

1. Bevezetés

Miért készíts hírlevélsorozatokat, mire figyelj. (HANGANYAG) 

2. Vágjunk bele!

 Az automatizálás ereje, ami fontos a levelek készítésekor és kiküldésekor.

3. Levélsablonok

7 db levélsablon az üdvözlő e-mail sorozatodhoz (MÁSOLHATÓ) 

a kurzus ára: 4.990 Ft

kivel tanulsz ezen a kurzuson?

Dr. Domokos Kata praxisépítő mentor vagyok. 
Amikor elvégeztem az első coach képzést, körülnéztem és azon tűnődtem, merre induljak, hogyan szerezzem meg az első fizetős ügyfeleimet.

Sokan tanácsolták, hogy a kapcsolati hálómat használva kezdjek el építkezni, de nem akartam letámadni az ismerőseimet azzal, hogy ajánlgassanak az ismerőseiknek. Készíttettem névjegykártyát, néha osztogattam is, nos ettől sem indult a biznisz…
Találtam ehelyett azonban egy olyan utat és módszert, amivel másfél év alatt felépítettem egy olyan praxist, amiben nem kell folyamatosan az ügyfelekre vadásznom, mégis rendszeres bevételt hoz.

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan csináltam, és hogyan építhetsz Te is stabil praxist coachként, tanácsadóként, egyéb szolgáltatóként, tarts velem és megmutatom!

Ezen a videókurzuson azt mutatom meg a gyakorlatban, hogyan építs bizalmat, edukáld a közönséget, ápold a kapcsolatot az olvasóiddal és add el a termékeidet, szolgáltatásaidat.