KONZULTÁCIÓ

Neked való

 • ha most indítod a praxisodat
 • vagy már belevágtál egy ideje, de azt tapasztalod, hogy nehezen találnak rád a ügyfelek
 • ha meglévő praxisodat szeretnéd online eszközökkel erősíteni.
 •  

Mi is ez pontosan? 

60 perces online konzultáció marketing, tartalomgyártás, stratégia vagy énmárka építés témában.   

1 alkalommal egy területen tudunk fókuszáltan dolgozni! 

Ára:

 30.000 Ft/alkalom 

MENTORING

Neked való

 • ha szeretnél folyamatos támogatást kapni, az alkalmak között is egyeztetni
 • ha úgy gondolod, könnyebb, ha együtt csináljuk
 • ha biztos alapokon szeretnél építkezni
 • ha egy rendszert szeretnél építeni 
 • ha teljesen személyre szabott támogatást igényelsz

Mi is ez pontosan? 

 1. 5×60 perces online konzultáció  marketing, tartalomgyártás, stratégia, énmárka építés témában, technikai segítségnyújtással (weboldal és blogindítás, hírlevélszoftver, Facebook/Instagram oldal és csoport indítása/kezelés stb)
 2. házi feladatot kapsz az egyes alkalmak között
 3. az egyes alkalmak között is tartjuk a kapcsolatot (e-mailben ), bármikor kérdezhetsz

 

Ára:

 120.000 Ft/5 alkalom

Néhány praxisépítő, akivel már együtt dolgoztam: 

MENTORPROGRAM VISSZAJELZÉSEK ITT!

 

ÜGYFELEIM MONDTÁK...

A mentoring program során Kata végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat.

Olyan szempontokra hívta fel a figyelmem, amikre nagy valószínűséggel magamtól nem jöttem volna rá és nem utolsó sorban technikai dolgokban is a segítségemre volt. A konztulációs alkalmak között is mindvégig segített, ha kérdésem akadt.

A mentoring alatt az önbizalmam is nőtt és bátrabb is lettem, úgy érzem. Köszönök mindent Kata! Öröm volt veled együtt dolgozni"

Gyalog Hortenzia
szülő-gyerek coach
Ami nekem nagyon segített, hogy határozottságod és a szakmai múltad egy erős bizalmi kisugárzást ad, ami megalapozta az együttműködésünket. Mivel nekem még kezdetlegesek (voltak) a céljaim, ám bizonytalanságom még annál is nagyobb, ami leginkább abból fakad, hogy egy számomra teljesen új területtel próbálkozom mind téma, mind vállalkozói forma szempontjából. Ezért nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, de az elején elsősorban abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést. És hát a tervezés mit sem ér megvalósítás nélkül? Köszönöm a határozott, de építő noszogatást, ami a “just do it” irányába visz és szépen nyesegeti a bizonytalanságaimat.
Guidi-Farkas Lilla
Baby fo You
Szerettem volna egy stratégiát kialakítani az online kommunikáció tekintetében és pontosítani, melyek azok a lépések, amikre a praxisépítés folyamán oda kell figyelnem. A program során kaptam egy struktúrát, amit követve tudok haladni, és új szempontokkal is bővült ismeretem, amiket használva, jobban átlátom az összefüggéseket. Kata nagyon megbízható és következetes, nem csak visszajelzésekkel, hanem technikai megoldásokkal is támogatott. Jó volt, hogy ha kérdésem merült fel, akkor azokat az ülések között is feltehettem.
Sebestyén Kriszta
life coach